2777
2789
عنوان

کیست تخمدان💔💔

75 بازدید | 6 پست

من هیچ تجربه و اطلاعاتی ندارم 

خیلی درد داره؟🫠🫠

جواب سونو اینه نمیفهمم چقدره اصلا

دکتره ال دی داده

ببینید بزرگه

نخامت اندومتر 14 mm است ، شواهدى از توده باتولوزيك در كاويته اندومتر ديده نمى شود.

نخمدان جب داراي ابعاد 18*41 mm يروميننت بوده ونماى PCO like دارد.

ضايعه كيستيك مختصر دفرمه به ديامتر 29mm در أدنكس راست ديده ميشودكه مى توائد مطرح كننده كيست همورازيك ويا اندومتريوما باشد. سونوكرافى F/0 دو ماه بعد توصيه ميشود.

مايع أزاد به حجم تقريبى 9cc[در لكن مشاهده شد.

سونوكرافى 

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

فکر میکنم تنبلی تخمدان هم داری 

اما کیست تخمدان و تنبلی رو دارم مشکلی ندارم خیلی فقط موی زائد چونه دارم و پریودم عقب جلو میشد اما خب دارو خوردم درمان گیاهی هم دارم انجام میدم دوبار سر یه تاریخ شدم

در کل درد و اینا نداره ولی خب بدون درمان هم نیست 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنم تنبلی تخمدان هم داری اما کیست تخمدان و تنبلی رو دارم مشکلی ندارم خیلی فقط موی زائد چونه دا ...

استرس گرفتم بعضیا میگن از دردش مردیم🫠

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

استرس گرفتم بعضیا میگن از دردش مردیم🫠

چی باشه که بزرگ باشه و درد و عمل بخواد 

تو این سونو که همه اش زیر ۴ سانت بود 

کیست زیر ۵ سانت خودش آب میشه عزیزم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍