2777
2789
عنوان

شیر شب

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید بتدربج کم کنید شبا و هر بار بیدار می شه یکی در میون بهش اب بدین اگه نخورد با راه رفتن یا هر روش دیگه بجز شیر بخوابونین اصلا کوتاه نیاین .بتدریج تو کمتر از یکماه دیگه هر وعده پاشد فقط اب بهش تعارف کنین .

من تو یکسالگی دخترم شیر شب قطع کردم تو دو سالگی کامل از شیر روز هم گرفتم

باید بتدربج کم کنید شبا و هر بار بیدار می شه یکی در میون بهش اب بدین اگه نخورد با راه رفتن یا هر روش ...

من اين كارو كردم بهش آب دادم از خواب بيدار شد كلي راه بردمش بغلش كردم ولي نخوابيد بعدشم شروع كرد به گريه كردن انقدر گريه كرد همسرم بيدار شد گفتم ميخام اگه بشه از شير بگيرمش گفت نه بهش بده نزار گريه كنه

دوست عزیز معلومه سختی داره بچه مقاومت می کنه .

بچه ها از گشنگی بیدار نمی شن از روی عادت بیدار می شن تا این عادت غلط بتدریج بشکنه زحمت داره و بچه مقاومت و گریه می کنه .اگه با هم هماهنگ نباشید این مشکل ادامه داره و بچه تا صبح چند بار بیدار می شه و خدای نکروه دندون هاش بخاطر شیر شب خراب می سه

[QUOTE=50613242]آخه خیلی سختمه .دست و گردنم درد میگیره از بس به پهلو میخوابم[/Q

اگه فهمیدی به منم بگو دخترم هشت ماهشه تااااازه من باید نشسته هم بهش شیر بدم داغون داغونم از بیخوابی

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

سلام شماها چجوری بچه های هفت هشت ماهه رو از شیر میگیرین پسرم 22 همین ماه دوسالش تموم میشه هنوز نتونستم از شیر بگیرمش کلافم کرده اصلا کوتاه نمیاد شیر میخوره جدیدا سینه هام درد میگیره داروخونه چیزی دارن به نظرتون بگیرم بزنم؟

[QUOTE=50613242]آخه خیلی سختمه .دست و گردنم درد میگیره از بس به پهلو میخوابم[/Q اگه فهمیدی به منم ب ...

خدا بهمون صبر بده دوستم

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
خدا بهمون صبر بده دوستم

واقعا من دیگه کم اوردم نه روز میخوایه نه شب صبحهام سرکارم.یعنی احساس میکنم این روزای سخت تموم نمیشه

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند