2777
2789
عنوان

سردرد

82 بازدید | 15 پست

بچه ها چند وقت همش سردرد میگیرم و پست چشمم درد میکنه یهو اینطرف اون طرف و نگاه میکنم چشام درد میگیره به نور حساس شده مسکن هم درستش نمیکنه بیرون میرم چشام قرمز میشه و درد میکنه نمیدونم ضعیفه یا چی میشه کمکم کنید🥺

علائم میگرنه

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فکنم از ضعیفی چشم باشه . 

عینک زدداشعه هم میتونین بگیرین برای نور

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

مممنونم الان نمیدونم که میگرنه یا ضعیفی

هرچی هست انشالله که چیز مهم نباشه به دکتر یه سر بزنین  اگر دوست داتین❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ممنونممم شما علائمتون چی بود

میگرن معمولا درد یه طرفه سر نبض دار هست 

پشت چشمم نبض میزنه

با تاریکی و سکوت آروم میشه 

بوی عطر هم غلیظش اذیت کنندس

تو سروصدا و نور بدتر میشه

هرکسی با ی چیز میگرنش عود میکنه یکی عطر یکی گرما یکی سرما

من تو خوراکیا بادمجون میگرنم و بدتر می‌کنه ولی دوستم مثلا پنیر میخوره میگرن میشه 

.....

مرسی قربونت برم حتما♥️

❤️🌹💕😘

میگرن معمولا درد یه طرفه سر نبض دار هست پشت چشمم نبض میزنهبا تاریکی و سکوت آروم میشه بوی عطر هم غلیظ ...

وای اره همینه فکنم 👌

هم عطر و صدا و نور اذیتم میکنه ماشین هم زود میگیره منو حالت تهوع  اینا هم هست با تاریکی و سکوت هم بهتر میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز