2777
2789
عنوان

سردرد

82 بازدید | 15 پست

بچه ها چند وقت همش سردرد میگیرم و پست چشمم درد میکنه یهو اینطرف اون طرف و نگاه میکنم چشام درد میگیره به نور حساس شده مسکن هم درستش نمیکنه بیرون میرم چشام قرمز میشه و درد میکنه نمیدونم ضعیفه یا چی میشه کمکم کنید🥺

علائم میگرنه

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکنم از ضعیفی چشم باشه . 

عینک زدداشعه هم میتونین بگیرین برای نور

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

مممنونم الان نمیدونم که میگرنه یا ضعیفی

هرچی هست انشالله که چیز مهم نباشه به دکتر یه سر بزنین  اگر دوست داتین❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ممنونممم شما علائمتون چی بود

میگرن معمولا درد یه طرفه سر نبض دار هست 

پشت چشمم نبض میزنه

با تاریکی و سکوت آروم میشه 

بوی عطر هم غلیظش اذیت کنندس

تو سروصدا و نور بدتر میشه

هرکسی با ی چیز میگرنش عود میکنه یکی عطر یکی گرما یکی سرما

من تو خوراکیا بادمجون میگرنم و بدتر می‌کنه ولی دوستم مثلا پنیر میخوره میگرن میشه 

.....

مرسی قربونت برم حتما♥️

❤️🌹💕😘

میگرن معمولا درد یه طرفه سر نبض دار هست پشت چشمم نبض میزنهبا تاریکی و سکوت آروم میشه بوی عطر هم غلیظ ...

وای اره همینه فکنم 👌

هم عطر و صدا و نور اذیتم میکنه ماشین هم زود میگیره منو حالت تهوع  اینا هم هست با تاریکی و سکوت هم بهتر میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز