2777
2789
عنوان

کاربر بلفی

559 بازدید | 16 پست

لطفا کاربر بلفی۱۴ رو تگ کنید برام

خانوم من هرگز ب شما نگفتم هرزه اینجا ب هیچکسی هم این کلمه رو نگفتم لطفاً اگه میشه اسکرین شات بفرستید اگه من گفتم بهتون 

درضمن منو شما فقط باهم جرو بحث کردیم هیچکدوم بهم فحش ندادیم اگه باعث ناراحتی شما شدم ازتون معذرت میخوام چون الان سن تونو نگاه کردم شما از من خیلی بزرگتر هستید اگه بهتون بی احترامی کردم واقعا عذر می‌خوام 

هرچند. من هرگز ب هیچکس اینجا نگفتم هرزه یادمم نمیاد 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

چقد فهمیده و خانومی خواهر دمت گرم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالله هرچه زودتر این سوتفاهم برطرف بشه...

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چقد فهمیده و خانومی خواهر دمت گرم

من چن روز پیش ی تاپیک زده بودم با این خانوم جرو بحث داشتیم ک من گفتم معتقدم دلیل خراب شدن مردا اینه ک زنای خراب زیاد شدن بعد این خانومم می‌گفت شما زن ستیزی فلانی و .... حرف بدی بهم نزدیم الان ی کاربر بهم گفت این کاربر بلفی۱۴ گفته شما بهش گفتی هرزه 

درحالیکه من ب هیچکس نگفتم هرزه 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

کاربر بلفی خانم مودب و متینی هستند من میشناسمشون،

من بهش نگفتم هرزه فقط باهم جرو بحث کردیم اما اومده میگه بهم گفتی هرزه می‌خوام ازت شکایت کنم رفتم تو یکی از تاپیکاش گفتم اسکرین شات برام بفرسته تاپیکو قفل کرده 

اگه بهش گفتم هرزه برام اسکرین بفرسته خب تا ببینم گفتم یا نه

من چن روز پیش ی تاپیک زده بودم با این خانوم جرو بحث داشتیم ک من گفتم معتقدم دلیل خراب شدن مردا اینه ...

فدای سرت قشنگم سوإتفاهم شده لابد ولی خیلی حال کردم با اخلاقت انشالله همیشه موفق و خوشبخت و سربلند باشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مگه سنو واقعی میزنین من همین جوری زدم ۶۰😂واقعا خیلی خانومی و محترم 🌺🦋🫀

بخدا من یادم نمیاد اینجا ب کسی گفته باشم هرزه فقط واقعا کنجکاوم که چرا همچین حرفی رو ذهن من گذاشته من فقط باهاش جرو بحث کردم 

کدوم تاپیکت برم ببینم

ترکید

میگه یه نفر بمن گفته هرزه توام تایید کردی😐 من اصلا یادم نمیاد تو اون تاپیکم کسی ب کسی دیگه گفته باشه هرزه 

من بهش نگفتم هرزه فقط باهم جرو بحث کردیم اما اومده میگه بهم گفتی هرزه می‌خوام ازت شکایت کنم رفتم تو ...

حالا تو مجازی انقدر حساس نباشید، البنه که باید مراقب حرف و سخن مون باشیم چون پشت هر کاربری قلب یک انسان هست که ممکنه نیس زبون مون اونو آزار بده، امیدوارم که بلفی هم دلش باهاتون صاف بشه و از ته قلبش راضی باسه ازتون، دنیا ارزش این چیزا رو نداره ، همین که جرآت و جسارت عذرخواهی رو داشتین کافیه برای بخشش 🌷

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃