shabbu مدیر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2006 عنوان زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 28 پست خانماکمک لطفا.ینی دردم گرفته؟؟؟؟؟😢😢یه ساعته دو سه بار درد شدیدی تو ران چپم به طرف لگن چند بار گرفته...ینی وقتمه؟؟لطفا راهنمایی کنید.شوهرمو بیدار کنم؟؟ 1396/10/09 | 03:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناتیام عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 1219 ای جانم ..بیدارش کن اگه دردت زیاده عزیزم ..حالا یا ارومتر میشی یا وقتشه میری بیمارستان
vidayimaman عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 932 آخه دلم درد نداره.فقط لگن ورانم.به شدت چند بار درد گرفت؟؟ این دردطبیعیهمنم دارم
shabbu مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2006 ای جانم ..بیدارش کن اگه دردت زیاده عزیزم ..حالا یا ارومتر میشی یا وقتشه میری بیمارستان آخه خیلی هوله. بیدارش کنم به زور میبرتم بیمارستان.من میخوام دردمو تو خونه بکشم.
shabbu مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2006 این دردطبیعیه منم دارم من تو این ۹ ماه نداشتم این چند روز چند بار گرفته ولی نه به شدت امشب.
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 امشب خیلی تو خیابون بودم نکنه سرماخورده😭😭😭 اشکالی نداره بچه ها قولنج میکنن به خاطر همین خودشونو سفت می کنن یه گوشه.شکمتو گرم نگه دار. خوب میشه. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17363 روغن گرچک بخورم؟؟؟ روغن كرچك باعث ميشه نيني دستشويي كنه خطرناكه
ماماندخملک عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 15057 نه ولی تو یه ساعت ۵ مین باره دقیق همون جا . درد منظمی که فاصله زمانیش کمتر و کمتر می شه درد زایمانه.بعدشم درد زایمان معمولا شبیه درد پریودی و دلپیچه ست. انگاری که سردیت کرده. اونجوریه. فکر نکنم این درد زایمانه. اما اگه دیدی قطع نشد و بیشتر و بیشتر شد. حتما به همسرت بگو برید دکتر. به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ناتیام عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 1219 آخه خیلی هوله. بیدارش کنم به زور میبرتم بیمارستان.من میخوام دردمو تو خونه بکشم. چرا تو خونه عزیزم ...اومدی و دردات زیاد طول نکشید وقت اومدنش رسید ...من دوبار زایمان کردم عزیزم هربار کیسه ابم که پاره میشد میرفتم بیمارستان دردی نداشتم توی بیمارستان بهم امپول زدن دردام شروع شد .پس اگه کیسه ابت پاره شد بیداازش کن حتما عزیزم
shabbu مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2006 روغن كرچك باعث ميشه نيني دستشويي كنه خطرناكه خودم امشب شام سنگین خوردم.میترسم سر زایمان اذیت شم.به خاطر این میگم روده م خالی شه حداقل
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17363 من امشب شکمم خیلی سفت میشه چیکار کنم؟؟؟ شايد انقباض باشه. بعضي وقتا درد نيست ولي انقباض شروع ميشه. زمان بگير ببين سفت شدنش منظمه يا نه
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17363 خودم امشب شام سنگین خوردم.میترسم سر زایمان اذیت شم.به خاطر این میگم روده م خالی شه حداقل خطر داره نخور. اگر ميخواي دهانه رحمت زودتر باز شه شربت زغفرون بخور بهتره
shabbu مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2006 چرا تو خونه عزیزم ...اومدی و دردات زیاد طول نکشید وقت اومدنش رسید ...من دوبار زایمان کردم عزیزم هربا ... ناتیام جون.اینجا خیلی بی امکاناته .فقط معاینه واذیته بیمارستان .خونه مونم نزدیکه بیمارستانه زود میرسم.کیسه آبمم پاره نشده.ولی بچه مم مرتب بالا پایین میپره
shabbu مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2006 درد منظمی که فاصله زمانیش کمتر و کمتر می شه درد زایمانه. بعدشم درد زایمان معمولا شبیه درد پریودی و ... یه هفته س حالت پریودی دارمولی نه شدید.تنها علائمم این تیر کشیدن چند ثانیه ایه..
shabbu مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 2006 خطر داره نخور. اگر ميخواي دهانه رحمت زودتر باز شه شربت زغفرون بخور بهتره ممنون عزیزم.پس نمیخورم