2777
2789
عنوان

بینی

190 بازدید | 17 پست

بچها اینجا کسی هست عمل بینی کرده باشه راضی نباشه یا تو فامیل دیده باشه ک قیافه جدیدش زشت شده

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزامی
0
0%
الزامی
0
0%
اختیاری
1
100%
اختیاری
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی اختیاری اجباری

عزیزم داشتیم شوخی میکردیم با نظرسنجیت😍

من اطرافم زیاد ندیدم چندتا از دوستام که عمل کردن راضی بودن ولی خب باید خیلی حساس باشی رو انتخاب جراح ماهر

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم داشتیم شوخی میکردیم با نظرسنجیت😍 من اطرافم زیاد ندیدم چندتا از دوستام که عمل کردن راضی بودن ...

من بینیم کوچیک بود خیلیییی فقط ی قوز کم داشت اشتباه بزرگ کردم عمل کردم پشیمانم که الان سودی نداره

من بینیم کوچیک بود خیلیییی فقط ی قوز کم داشت اشتباه بزرگ کردم عمل کردم پشیمانم که الان سودی نداره

عزیزم خب پس چرا جراحی کردی؟😔😔دیگه زیاد بهش فکر نکن هرچی زوم بشی روش بدتر اذیت میشی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اصلا فکر نکن بهش من عمل کردم راضیم خدارو شکر شما مشکل بینیت چیه؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم خب پس چرا جراحی کردی؟😔😔دیگه زیاد بهش فکر نکن هرچی زوم بشی روش بدتر اذیت میشی

خیلی ناراحتم نمیدونم چزا واقعا الان ک بهش فکر میکنم همه میگفتن نکن من اهمیت نمیدادم😢

دیگه شده اصلا فکر ترمیمم نباش ولش کن

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍