2777
2789
عنوان

مشکل واژینیسموس

100 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من توی تایپیک‌های قبلیم هم گفتم که مشکل واژینیسموس دارم خب چند جلسه دکتر رفتم حرف زدم ولی خب خوب نشدم امروز رفتم جلسه فکر کنم چهارم یا پنجم من بود بعد دکترم برام لوله آزمایش پلاستیکی  نوشته بود از کوچکترین سایز و بزرگترین . من کوچکترین سایز پیدا نکردم دیگه مجبور شدیم از سایز متوسط استفاده کنیم بعد خب یه ذره سخت بود تا وارد کنه  خودم سفت می‌کردم .خب گفت معاینه‌ات می‌کنم خب معاینه کرد ولی من نمی‌دونستم دستش و داخل واژن کرده تا این که خودش گفت اصلا این و نفهمیدم یه ذره درد نداشت  بعد گفت خودت باید الان لوله آزمایش و داخل واژنت کنی خب من وارد واژن کردم یه چند دقیقه‌ای داخل واژنم بود ولی خب درد نداشت یه ذره سفت بود احساس می‌کردم.سوزشم خیلی کم . خب بعداش درش آوردم و یه ساعت یه ساعت و نیم میگذره از اون اتفاق خونریزی نداشتم پردم از نوع حلقوی ارتجاعی بود. ممکنه بعدا خونریزی بکنم یعنی آخر شب یا فردا صبح یا خونریزی تو رابطه‌ی جنسی همون اول اتفاق میافته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.