2821
2789

خب چرا مد 

مثلا موی کوتاه مد باشه ولی به صورتت نخوره کوتاه میکنی؟یا بنفش خال خال پشمی رنگ موی امسال بشه زنگ میزنی؟

هر چی بهت میاد بزن حالشو ببرسخت نگیر

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا مد  مثلا موی کوتاه مد باشه ولی به صورتت نخوره کوتاه میکنی؟یا بنفش خال خال پشمی رنگ موی ...

کاش یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بذاریم، یکی دوست داره با مد پیش بره حتی اگه بهش نیاد.. یکی هم هر چی خودش دوست داره انجام بده  

[QUOTE=50609611]کاش یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بذاریم، یکی دوست داره با مد پیش بره حتی اگه بهش نیاد.. یکی هم ...[/QUOTعزیزم من که به عقیده ات کار ندارم نظرمو گفتم 

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
[QUOTE=50609611]کاش یاد بگیریم به عقاید دیگران احترام بذاریم، یکی دوست داره با مد پیش بره حتی اگه به ...

نظر همه ی آدما محترمه و به روی چشم جا داره، اما این اظهار نظر نباید با لحن تمسخر بیان بشه، 

نظر همه ی آدما محترمه و به روی چشم جا داره، اما این اظهار نظر نباید با لحن تمسخر بیان بشه، 

تمسخر نکردم مثال زدم 

بازم اگر ناراحت شدید من عذر خواهی میکنم منظورم تمسخر نبود قصدم مثال زدن بود دوستم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز