2777
2789
عنوان

تقویت جنسی

4746 بازدید | 20 پست

💠 #تقویت_جنسی با #غذا

✅ امام كاظم (علیه اسلام):

📖 مَن أكَلَ البَيضَ وَالبَصَلَ وَالزَّيتَ، زادَ في الجماعه

📝 هر كس #تخم_مرغ و #پياز و #روغن_زيتون بخورد، بر توان #جنسى او افزوده شود.

✅ امام صادق (علیه السلام):

📖 پیاز را ریز و در روغن زیتون، سرخ کن، تخم مرغی هم بردار و در ظرفی بشکن و قدرى #نمک بر آن بپاش، آنگاه این تخم مرغ را روى پیاز و روغن زیتون بریز و اندکى بجوشان و سپس از آن بخور.

🔰نکات :

1⃣ پیاز سفید (کوچک)

2⃣ روغن زیتون طبیعی (بودار)

3⃣ تخم مرغ محلی (رسمی)

4⃣ نمک طبیعی (دریا یا سنگ نمک)

5⃣ به عنوان صبحانه مصرف شود.

📚 منابع:

▫️بحار الأنوار، ج 10، ص 84

▫️دانشنامه احادیث پزشکی ص ۲۶

▫️طبّ الأئمّه، ص 130

برای مطالب بیشتر تاپیک زیر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1474992/طب-اسلامی?postId=50605433

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

💎خواص خضاب کردن با حنا💎

💠در احادیث طب اسلامی

🌫 تقویت نیروی جنسی

🌫 تقویت بینایی چشم

🌫 خوش بو کننده ی بدن

🌫 درمان باد گوش

🌫 درمان درد سر

🌫 درمان درد پا

🌫 تقویت رشد مو

🌫 درمان سوختگی

🌫 بازگشت عادت ماهیانه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🔴 #زردک (هویج ایرانی)

✔ تقویت کننده #معده

✔ مفید جهت رفع #یبوست

✔ افزایش #مایع_جنسی(منی)

✔ #نعوظ_آور

🔺مخصوصا اگر به صورت مربا یا حلوا آماده مصرف شود.

کلی خندیدم خب پس کی وقتشه خخخخخخخ برا صبحونه گفته دیگه خخخخخخخخ

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
هر کی بخواد خب میره خودش سرچ‌میکنه

عزیزم کلا مطالب طب اسلامی میزارم و هر سری یدونه اش تاپیک میکنم..که با بقیه موارد هم آشنا شن..شما الان مشکل این تاپیک رو بگید؟

والا من هم آدم مقیدی هستم.اینم بدونید اطلاع رسانی خوبه وگرنه معصومین اینها رو بیان نمیکردند..یک ذره فکر کنید در مقابل چه چیزی جبهه میگیرید...تو این سایت بارها این مشکل عنوان شده که دارند..صلاح دیدم از نطر تغذیه ای بهشون راه کار بگم چون روشون نمیشه عنوان کنن ..

خدا روحت را شاد کنه وای هنوز لبخند بر لبم

تا من دوباره معلق نشدم از این جبهه برم 😁

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
عزیزم کلا مطالب طب اسلامی میزارم و هر سری یدونه اش تاپیک میکنم..که با بقیه موارد هم آشنا شن..شما الا ...

سلام عزیزم شما کارتون درسته ما استفاده میکنیم خدا خیرت بده حتما دوستان بدردشون میخوره راستش گفتم شاید برا گرونی تخم مرغ دوستان اعتراض کنن که جریان چیز دیگه ای بود کلی هم خندیدم  موفق وشاد باشی دوست مجازی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سلام عزیزم شما کارتون درسته ما استفاده میکنیم خدا خیرت بده حتما دوستان بدردشون میخوره راستش گفتم شای ...

خواهش میکنم خانمی‌.من همین هفته کلی کلاس روانشناسی اصلاح تعدیه وووو شرکت کردم که حجت الاسلام ها خیلی خوب و مفید توضییحات دادند راجعبه خیلی موارد...

این حرفها برا حفط بنیان خانواده ست که زوجین فقط بهم وابسته و مشکلشون رو انشالله حل کنند...