2777
2789
عنوان

کلاس بارداری

143 بازدید | 18 پست

بچه ها کلاس های بارداری بهداشت با کلاس های بارداری پولی که تو مراکز مامایی هست با کلاسای ضبط شده که توی اپلیکیشن های بارداری هست مثل یک زن که باید اشتراک بخرم و استفاده اش کنم فرقی دارن؟ 

اخه هم نمیخوام خیلی هزینه کنم هم بیرون رفتن از خونه برام سخته اگه فرقی ندارن کلاس های یک زن رو گوش بدم؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جایی که میری برای چکاپ ماهیانه کلاس ها رو رایگان برگذار میکنن.بیمارستان هم رایگان برگذار میکنه

میدونم عزیزم ممنونم ازت، سوالم چیز دیگه ای بود

میخواستم بدونم اینایی که گفتم با هم فرقی دارن یانه؟

از چه جهت بهتره گلم

خوبه بارداری راحت میشینی داخل خونه میبینی بیرون اول از همه آلودگی هوا و این همه ویروس و رفت و آمد و...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوبه بارداری راحت میشینی داخل خونه میبینی بیرون اول از همه آلودگی هوا و این همه ویروس و رفت و آمد و. ...

پس یعنی میگی کلاس غیر حضوری با حضوری هیچ فرقی نداره؟

کلاس های اپلیکیشن یک زن رو دیدی اونا خوبه برم؟

پس یعنی میگی کلاس غیر حضوری با حضوری هیچ فرقی نداره؟کلاس های اپلیکیشن یک زن رو دیدی اونا خوبه برم؟

من ندیدم ولی دیگه میخوان شرایط رو بگن که چکار کنید و چی خوبه حضوری و غیر حضوری دیگه فرقی نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خواهش میکنم روزگارت که خوبه مامان جان؟!

فدات عزیزم در کل خوبه و مشکل جدی ای نیست ولی حسابی خسته ام درد دارم کمر درد پا درد بدن درد این هفته های اخر رو خدا بخیر کنه 😅