2777
2789

عزیزم چیزی در مورد قانون جذب شنیدی؟با فکر کردن و غرق شدن در این موضوعات اونا رو به خودت جذب میکنی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

یبار شنیدم یکی میگفت ناخن مصنوعی یکی از آشناها رو که قبلا دستش دیده بعد تواتاق خواب پیدا کرده....بعد مشخص شود که شوهرش خیلی وقته خیانت میکنه

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف خودشو زده بود به خواب سنگین که شوهرش نازشو بکشه بیدارش کنه،بعد شوهره فک می‌کنه این خواب عمیق رفته می‌ره تو هال وحسابی مکالمه رو با طرف دوم گرم میگیره و اینم از وقتی شنید زنگ زد پدرشوهرش وازقبلم پیام داد که فقط گوش کنید ببینید فلانی داره با کی وچجوری حرف میزنه،خلاصه همه چی داغون شد دیگه ،چون پدرشوهرش هم آدم فرهنگی وباانصافی بود و همیشه حق رو میداد به عروسش وطرفشو می‌گرفت ،تو دادگاهم علیه پسرش شهادت داد،چون خیانت ج ن س ی هم داشته و و.و

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه
یبار شنیدم یکی میگفت ناخن مصنوعی یکی از آشناها رو که قبلا دستش دیده بعد تواتاق خواب پیدا کرده....بعد ...

وای خدای من 

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

به نظر من این کارا فقط روح روان خوده آدمو درگیر میکنه . اصلا نباید انجامش داد هیچ وقت ماه پشت ابر نمیمونه دیگه این گانگستر بازیا برا چیه.

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍