2777
2789
عنوان

مردای سایت☹️

94 بازدید | 12 پست

تعدادشون داره میشه اندازه خانوما 

امروز یه تاپیک دیدم کلا سه نفر جواب داده بودن سه نفرم مرد بودن 

به غرور و ابهتتون بر نمیخوره میایین سایت بارداری؟ 

کی حاملتون کرده؟😅

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بحث بی جاییه موقع ثبت نام جایی ننوشته توجه کنید این سایت بارداریه ورود آقایون ممنوعه 

کل تاپیکای یه روز بررسی کن ۱ درصدش شاید در مورد مسائل خانومانست

بقیش نظر سنجی در مورد مشکلات روزمرست 

تموم کنید به نظرم این افکارو 

مرد هول بی تربیتم دیدم مرد باشخصیتم دیدم

همینطور خانوم بی تربیت و با ادب

به نظرم بحث بی جاییه موقع ثبت نام جایی ننوشته توجه کنید این سایت بارداریه ورود آقایون ممنوعه کل تاپی ...

اینکه تو بحث پریود دخالت میکنن 

تو بحث جنسی دخالت میکنن 

بازم اوکیه؟

به نظرم بحث بی جاییه موقع ثبت نام جایی ننوشته توجه کنید این سایت بارداریه ورود آقایون ممنوعه کل تاپی ...

دقیقا باورت میشه خیلی برام سواله چطور با پسرای دیگه دوس میشن و عشق و حال و چیزای دیگه بعدش اینجا اینقد در مورد ماها جبهه میگیرن

Mathematics teacher

اینکه تو بحث پریود دخالت میکنن تو بحث جنسی دخالت میکنن بازم اوکیه؟

من ندیدم اگر دخالت کردن بی شخصیتی خودشونو رسوندن

میگم پسر بی ادب دیدم خودشو خانوم جا زده درخواست دوستی داده حرفای چرت زده 

ولی آدم با شخصیتم دیدم 

یه آقایی بود همیشه دعا گوشم رفته بود پیاده روی اربعین برام اونجا دعا کرد 

بستگی به آدمش داره عزیزم

انشالله یه محیط سالم چه زن چه مرد با تربیت و با اصالت داشته باشیم برا تبادل نظر

دقیقا باورت میشه خیلی برام سواله چطور با پسرای دیگه دوس میشن و عشق و حال و چیزای دیگه بعدش اینجا این ...

آقایون گاهی مزاحمت ایجاد میکنن به خاطر همین این هجمه ها ایجاد شده بعضیا معتقدن کلا این سایت برا خانوما باشه تا تو محیط سالمی تبادل نظر داشته باشیم بدون نگرانی و دغدغه

آقایون گاهی مزاحمت ایجاد میکنن به خاطر همین این هجمه ها ایجاد شده بعضیا معتقدن کلا این سایت برا خانو ...

خب نمیشه اینو در مورد همه گفت 

اونایی که درخواست میدن و حرفای اونجوری آره

ولی خب نباید همه رو به چشم ببینن،مثلا طرف پسره ولش کرده رفته،میاد اینجا به پسرای سایت گیر میده

Mathematics teacher

خب نمیشه اینو در مورد همه گفت اونایی که درخواست میدن و حرفای اونجوری آرهولی خب نباید همه رو به چشم ب ...

درسته منم موافق باهاتون به خاطر همین میگم هیچ اشکالی نداره آقایونم حضور داشته باشن 

اتفاقا دیدگاهاشون میتونه کمک کننده هم باشه علاوه بر اون این سایت بر خلاف بقیه شبکه های اجتماعی نظارت فوق العاده ای داره کسیم بخواد مزاحمتی ایجاد کنه یا رفتارای خارج از عرف انجام بده کافیه گزارش بشه فورا تعلیق میشه

خب نمیشه اینو در مورد همه گفت اونایی که درخواست میدن و حرفای اونجوری آرهولی خب نباید همه رو به چشم ب ...

من ۴ ساله ازدواج کردم الانم ۵ ماهه باردارم 

چه ربطی داشت حرفت؟

پسره ولش کرده میاد اینجا به پسرا گیر میده؟؟؟؟

من ۴ ساله ازدواج کردم الانم ۵ ماهه باردارم چه ربطی داشت حرفت؟ پسره ولش کرده میاد اینجا به پسرا گیر م ...

من کلی گفتم خانم،شما چرا به خودتون گرفتید 

در ضمن اگر پسری اومد بهتون درخواست داد قشنگ نی نی یار و تگ کن دیگه لازم نیست بخوای توهین کنی 

ورودش زده هم مرد هم زن،این یعنی مشکلی نداره عضویت آقایون،شما هم به خودتون نگیرید کسی با شما کاری نداره،موفق باشید🙏

Mathematics teacher