2777
2789
عنوان

انقلاب🌹🌵🦭💐

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 43 پست
بله شما یادت نیستو چنتا تاپیک دیگه قبلا بهم توپیدی بی دلیل

من واقعا چنین چیزی یادم نمیاد ، 

موضوع بحث چی بوده؟؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واقعا چنین چیزی یادم نمیاد ، موضوع بحث چی بوده؟؟

منم یادم نمیاد چ تاپیکی بوده

ولی تنها کسی ک گارد گرفت در مقابل کامنت من شما بودی

الانم بیخیال مهم نیس

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

منم یادم نمیاد چ تاپیکی بودهولی تنها کسی ک گارد گرفت در مقابل کامنت من شما بودیالانم بیخیال مهم نیس

توپیدن یه چیزه ، مخالف نظرتون بودن یه بحث دیگه اس

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

توپیدن یه چیزه ، مخالف نظرتون بودن یه بحث دیگه اس

مخالف ک بودی ولی کاملا هم توپیدی

قضیه واس چندین ماه پیشه

پس بیخیال

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

مخالف ک بودی ولی کاملا هم توپیدیقضیه واس چندین ماه پیشهپس بیخیال

من تا حالا یادم نمیاد توپیده باشم به کسی 

مخالف ک بودی ولی کاملا هم توپیدیقضیه واس چندین ماه پیشهپس بیخیال

اگه ناعادلانه بوده ببخشید 

ولی من یادمهدروغ ک ندارم بگم

فرصت کنم میگردم پیدا میکنم ، لازم باشه معذرت خواهی میکنم 

فرصت کنم میگردم پیدا میکنم ، لازم باشه معذرت خواهی میکنم

بیخیال دیگه گذشته رفته الانم ریپلای کردی یادم اومد وگرنه هیچی

[QUOTE=370196164]بیخیال دیگه گذشته رفته الانم ریپلای کردی یادم اومد وگرنه هیچی[/QUOTEممنون

[QUOTE=370196164]بیخیال دیگه گذشته رفته الانم ریپلای کردی یادم اومد وگرنه هیچی[/QUOTEممنون

🍀