2821
2789
عنوان

مادر شوهر 🫣

229 بازدید | 9 پست

با مادر شوهرم همسایه دیوار به دیواریم 

حدود ۱ هفته پیش یهو اومد خونه مون و گفت شما که قرض و بدهکاری دارید چرا ایقد ریخت و پاش میکنید یکم هزینه هاتونو کم کنید تا قرض ها تون تموم شه 

این در حالیکه خدا شاهده به هیچ وجه نه زیاد لباس میخرم نه ریخت و پاش میکنم 

گفت کمتر برین خونه بابات اینا و همون هزینه سفر رو بدید رفع کار بره 

گفتم آخه مگه چقدر میشه گفت ۸ ملیون خرج می‌کنید تا برید و بیاید 🫥🫥🫥🫥🫥🫥

منم خیلی اعصابم خورد شد و گفتم خیلی خرج مون بشع ۱ میلیونه،گفت نه من خودم خبر دارم چی میخری واسه خونه بابات و فلان.‌‌..

شوهرم هم با احترام بهش گفت مامان این حرفت اشتباهه ما هر چقدر هم هزینه مون بشع یا چیزی بخریم اصلا تو نباید چیزی بگی یا دخالت کنی 

بعد گفت اصلا زندگی شما به من چه و رفت 

منم از اون روز خیلی از دستش ناراحتم و دلخور شدم 

آخه هر سری میاد یه چیزی میگه که آدم بریزه و بهم و میره 

تازه خیر سرش اهل نماز و روزه هم هست 

حالا شوهرم هی میگه برو یه سر بزن به مامانم،منم دلم راضی نیس برم، (یک هفتس همو ندیدیم در عوض اعصابم آرومه)

تازه من برم فک میکنه پا پیش گذاشتم واسه آشتی در حالی که اینطوری نیس شوهرم هم منو تو منگنه گذاشته، به نظرتون چیکار کنم 🤔🤔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب شوهرت بگو دلخوری و اصلا نرو بذار بفهمه کارش اشتباه بود...اما اگ آدم زبون داری هستی برو اونجاحسابی ...

زبون که دارم ولی اونم آدم بدجنس و بد دهنیه، شوهرم میگه نری پیشش خونه مامانت نمیبرمت

نرو تا حد و حدود دستش بیاد به شوهرم بگو اگه خیلی ناراحتی لباس و بالشتت و بردار شبم برو پیش مامانت خواسته خانم به اونا بگو. ای خدا من از اینجا اعصابم بهم ریخت

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

زبون که دارم ولی اونم آدم بدجنس و بد دهنیه، شوهرم میگه نری پیشش خونه مامانت نمیبرمت

دیگ مجبوری بری

ب نظرم برو تیکه بنداز ب حدی ک قهر کنه بعد مظلوم بازی دربیار ک منظوری نداشتم و اینا اینطوری رابطه تون قطع میشه...

شوهرت اصن منطقی نیس دیگ باید خودت تصمیم بگیری چه کاری بهتره...