2777
2789

وا

نه

کسب نون حلاله

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر حرف چرتیو که میشنوی نیاز نیست بیای بگی توی این چنین سایتی و شاید چنین ذهنیتی برای کسی بسازی

یکم ادم به معزش رجوع کنه جواب اینطور سوالیو پیدا میکنه

گدایییییی یعنی یکی الکی بهت ی پول بده 

دستفروش داره ی جنسب بهت میده و بابتش پول میدی

همون چیزی ک تو مغازه هاست 

فقط دورت دیوار نیست

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

هر حرف چرتیو که میشنوی نیاز نیست بیای بگی توی این چنین سایتی و شاید چنین ذهنیتی برای کسی بسازییکم اد ...

راستش روم نشد بگم خودم اخیرا چندبار کردم دس فروشی ولی انقد گفتن گدایی کردی که عمرا دیگه سمتش نخواهم رفت انقد چپ چپ نگاه کردن چرت گفتن...

راستش خیلی دلم شکست

از حرف من؟

من چیز بدی نگفتم که

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

راستش روم نشد بگم خودم اخیرا چندبار کردم دس فروشی ولی انقد گفتن گدایی کردی که عمرا دیگه سمتش نخواهم ...

چرا روت نشد آخه 

عزیز من تو توی مغازه هم مثلا فروشناگی کنی

اگر خودت خودتو سرخورده بگیری ناخداگاه نگاه مردم بهت یطوری میشه 

کی بهت گفته گدایی کردی؟

نه از حرف اونا

اونا بیخود گفتن

اخه گدایی چیش به این 

اینم یکی از راه های فروشه