خیلی دلم گرفته چندین ساله دبیرستان رو تموم کردم تو محیط هستم که هیچ شغلی برای من بوده و خودتون همچی رو تصور کنید قصد ازدواجم ندارم بخاطر خیلی از مسائل الان من میخام درس بخونم اما همه میگن تو شرایط خوبی نداری و هیچوقت نمیتونی با کسایی که پزشکی قبول شدن رقابت کنی بهتره تو زندگیت هدفای کوچیک انتخاب کنی که برسی در حالی که من هنوز حتی تلاشمو نشون ندادم این چندساله همش افسردهگی گرفته بودم و دیگه نمیتونستم بشینم سر کتاب نمیدونم چیکار کنم شما اگر جای من بودید چی کار میکردید واینکه من از بچگی دلم میخاست بتونم پزشک بشم آیا اینکه پزشک شدن سرنوشت یکنفر بوده یا تلاشش بوده بنظرتون
صد درصد با تلاش بوده کسایی هم که این حرفا رو بهت القا میکنن یه مشت آدم بی هدف و بی تلاشن که چون خودشون موفق نشدن میخوان تو هم پایین بمونی
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو
اونی هم که پزشک میشه امکاناتشو داشته ، خدا به دلش انداخته علاقه ی پزشک شدن رو و سختی کشیدنشو
منتهی فراموش میکنن
شما هم از خدا بخواه ، فقط خدا میتونه وسیله سازی کنه ، ولی واقعا پزشکی رو برای خودش بخواه نه برای پز دادن میدونی چی میگم ؟ یعنی خود کار برات مهم باشه
اینکه نوشتم تقریبا برای اینه که خودم هنوز یکم توحیدم ضعیفه وگرنه علما میگن همه چی دست خداست
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
البته که تلاششون بوده،کم نبودن کسایی که نون شب به زور گیر میاووردن اما با تلاش خودشون به جاهای خوبی رسیدن..
اما اگه بخوایم بحث تقدیر رو پیش بکشیم از کجا معلوم که این توی تقدیر تو نوشته نشده باشه؟؟ ناامید نشه و ادامه بده، نذار نگاه منفی حسودای اطرافت تو رو هم پایین بکشه..