2777
2789
عنوان

جواب منفی به به خاستگار

311 بازدید | 22 پست

من دخترم شهریور اومدن خاستگاری قرارشد چنماه اشناشیم وبله برون نگیریم و بین خودمون باشه که اشتباهم کردم چون الان ۵ماهه گذشته خانوادش نه میرن میان نه یسب واسه حرفا و بله برون ونشون میان بیخیالن  اولشم ب دوماد گفتیم ۱۱۴ تامهریه گفت اوکیه بعد الان زده زیرش میگه ۵۰ تا بعد هردو کرجیم میگه عروسی شمال بگیریم چون خانواده های ما شمالن و خلاصه هزارتاداستان دیگه ما و دخترم پشیمون شدیم و میگیم فرهنگامون دوتاست ونمیشه وصلت کرد حالا سوالم اینه

دخترم به دوماد بگه جوابمون منفیه و کلا دیگه خانوادتم نیاد واسه صحبت بابزاریم خانوادش،بیاد و اونجابگیم نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری ب بقیه‌ش ندارم ولی مهریه زیادی گفتین 

شما خودت برای پسرت بری خاستگاری این مهریه رو خانواده عروس تعیین کنن بدت میاد مهریه پایین بگین حالا سر عقد نصفش رو بده بعدشم شما هرچقدر مهریه بزنی فکر کنم ۱۴تا بت میدن

بنظرم عروسی تو شمال خیلی قشنگه 

ولی مشکلش اینه داماد بیخیاله

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

کاری ب بقیه‌ش ندارم ولی مهریه زیادی گفتین شما خودت برای پسرت بری خاستگاری این مهریه رو خانواده عروس ...

منم کاری به عددش ندارم. اون سلیقه ای و فرهنگی هست. ولی خانواده داماد اولش موافقت کردن پس یعنی به نظر شون اوکی بود‌ه اما بعد زدن زیرش. 

این کار یعنی حرف خودشونم ارزش و احترامی نداره وای به حال حرف طرف مقابل. وصلت با این مدل خانواده ها دردسر داره.

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

114 کجاش زیاده دقیقااا

شما خودت تو این کشور زندگی میکنی باید درک کرد

الان پسر باید خونه و لوازم خونه بزاره باید پس انداز داشته باشه بنظرم درک کردن هم خوبه،این نظر شخصی خودمه

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

منم کاری به عددش ندارم. اون سلیقه ای و فرهنگی هست. ولی خانواده داماد اولش موافقت کردن پس یعنی به نظر ...

میفهمم شما چی میکنی من نگاه کلی ب عددی که گفته شده کردم بنظرم ۱۱۴سکه الان خیلی زیاده پسر خونه لوازم خونه بابد بزاره بفکر اونم باشیم