فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 عنوان یه سوال 56 بازدید | 2 پست خانوما این پولایی که مثلا موقع عید های مذهبی یا اینجوری یه فرد خاص میده به آدم باید خرج کرد یا نگه داشت؟ مثلا عید غدیر سادات عیدی میدن تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1403/11/10 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13822 بذار بین قرآن، نگهدار تبرک 🥹🥹🥹 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 بذار بین قرآن، نگهدار تبرک 🥹🥹🥹 انقد زیاده قرآن بسته نمیشه گفتم بدم نیازمند قبلش بپرسم خیلی زیاده همه هم ۱۰۰۰ و اینا تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍