2777
2789
عنوان

ازدواج داداشم

263 بازدید | 15 پست

داداشم با یه دختره سمت کردستان اشنا شدن توی مجازی، 

دختره پزشک هست

خانوادش پرجمعیته ۷ ۸ تا بچه هستن

داداشم تهرانه کلا ما دو تا بچه هستیم

دختره یکی دوبار اومده تهران و من و خانوادم و داداشم دیدیمش 

یبارم با مامانش اومده تهران و ما با هم ملاقات داشتیم

حالا بخاطر راه دور تردید داریم ک بریم خواستگاری یا نه

دختره گفته مهریه زیاد نمیخواد و حاضره بیاد تهران زندگی کنه و مطب تهران میزنه

حالا شما نظراتتونو بگید که چکار کنیم

برادرمم مهندس هست

شناختی از خانواده اش دارید ؟  وضعیت مالیشون چطوره جهار و مراسمشون .خانواده اش سالم هستند بیماری ژنتیکی .اینا رو یادتون باشه بپرسید و تحقیق کنید چون راه دور تحقیق سخته .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شناختی از خانواده اش دارید ؟ وضعیت مالیشون چطوره جهار و مراسمشون .خانواده اش سالم هستند بیماری ژنتی ...

وضع مالیشون خیلی با ما فاصله داره

ما بهتریم وضع مالی

خانواده ما هم پدر مادرم هردو دکترا دارن 

اون پدرش و مادرش تحصیلات دیپلم ندارن

وقتی ازدواج راه دور باشه ، برای هر دو نفر سخت میشه ، و معمولا برای دخترها سخت تره. 

برادرت و اون دختر خانم باید تا جایی که میتونن نسبت به هم شناخت به دست بیارن ، 

در مورد هم تحقیق کنن ، 

اگر لازمه مشاوره قبل ازدواج هم برن.

خانواده ها هم نسبت به هم شناخت به دست بیارن. 

اختلاف مذهبی نداریمولی دختره میگه چند جلسه باید بیایید کردستان ک برامون دوری راه واقعا سخته

خب خیلی سخته ولی ایشالا ک خیره با دل داداشتون راه بیاین اگه خودش اصرار داره برین چند جلسه با قطار یا هواپیما از تهران کلا دوساعت راهه

مگه شما می‌خواید باهاش ازدواج کنید؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

اختلاف مذهبی نداریمولی دختره میگه چند جلسه باید بیایید کردستان ک برامون دوری راه واقعا سخته

هواپیما که سختی نداره .اینکه میگید دو دل هستید بخاطر دوری از اول قدم برنمی‌داشتند یهو که راه دور نرفته ‌الان هم اگر پشیمون هستید کش ندید تمام کنید بزه 

خب خیلی سخته ولی ایشالا ک خیره با دل داداشتون راه بیاین اگه خودش اصرار داره برین چند جلسه با قطار یا ...

داداشمم خودش بخاطر دوریش ب شک افتاده 

با هواپیما دو ساعته ولی با ماشین ۸ ساعت راهه

اای کاش اون دختر خانم اینطور رفتار نمی‌کرد که برای دوتا مراسم چنین نظری داشته باشید...

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار