2777
2789
عنوان

خواهرم گفت اگه من جای تو بودم

212 بازدید | 17 پست

یبار داشتم از سختی هایی ک بهم گذشته و تو زندگیم داشتم میگفتم بعد بهش گفتم اگه تو جای من بودی چی میکردی 

بعد خواهرم گفت واقعا من جای تو بودم خودمو میکشتم 😐

بعد من با خودم گفتم یعنی من انقدر بدبختم و دارم تحمل میکنم هر وقت بهش فکر میکنم ناراحت میشم اصلا یعنی واقعا من انقدر بدبختم 🥲

همچنان اُمید سرمایه حیات ماست 🌱

خواهرت چه خوب همدردی میکنه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباباااا ب دل نگیر

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

هیچوقت این فازو نگیر که تو خیلی سختی کشیدی

من مستقیم به دلیل هزاااران نفر بهم گفتن چطور تو این موقعیتیو اینا 

واقعا حرف احمقانه ایه بنظرم 

خیلی ادم هستن تو این دنیا توی یک موقعیتای وحشتناک دووم اوردن 

ما کی باشبم

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

هرکس اندازه مشکلات خودش تحمل داره

همه هم توی زندگی مشکل دارن و دارن باهاش دست و پنجه نرم میکنن

هیچ کس شاهکار نکرده

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

شوخی کرد شاید

نه اون لحظه جدی بود 

ولی بعدش نگاه کردم بهش دوتامون خندیدم گفت نه ولی خب اون لحظه اونو گفت تو ذهنم هک شده 

همچنان اُمید سرمایه حیات ماست 🌱

غصه نخور 

منم دارم یکم تغییر دکوراسیون میدم خونه ام شهر دیگه هست با مامانمم قهرم . خواهرم بهم گفت برای چی تغییر دکوراسیون میدی و وسیله میخری کسی که خونه تو نمیاد . کلی دلم شکست 

چون شهر غریبم نباید به خونه ام برسم چون کسی خونه ام نمیاد نباید به خونه ام برسم