nikanokian مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 289 عنوان ارتودنسی 92 بازدید | 20 پست سلام من ارتودنسی کردم یکم توی دهنم زخم شده دکترم میگه به مرور هودش خوب میشه بنظرتون درست میگه؟؟!!! 1403/11/10 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_mitis عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 2303 میشه خواهش کنم ازت یکی از تاپیکام که تیترش(نمیدونم چشمام چه رنگیه هرچی تو نت سرچ میکنم مثلشو پیدا نمیکنم)رو برام گزارش بزنید حذف شه؟😔
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 بلهبیش از صدبار تجربه دارمجیییغ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خانوم_طلا7 عضویت: 1387/09/04 تعداد پست: 20546 یه چیزی دارن شبیه مومیه تیکه از اونو میکنی میذاری روی قسمتی که تیزی داره و دهنتو زخم کرده باعث میشه کمتر اذیت بشی
nikanokian مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 289 بلهبیش از صدبار تجربه دارمجیییغ کش انداخته روبراکت هام سیم نداره چه فرقی داره
uuuuuuuuuuiiiiiuuuuu عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3481 موم ارتودنسی بزار رو براکتایی که گیر میکنه به لپ و لبت
nikanokian مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 289 یه چیزی دارن شبیه مومیه تیکه از اونو میکنی میذاری روی قسمتی که تیزی داره و دهنتو زخم کرده باعث میشه ... اونم گزاشتم یکم باز اذیت داره ولی خوب نشده هنو نمیدونم شاید چون هیلی تازه هستش دیروز تازه گزاشتم چقدر طول درمان طول میکشه
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 کش انداخته روبراکت هام سیم نداره چه فرقی داره مرحله بعدی سیمه 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
uuuuuuuuuuiiiiiuuuuu عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3481 اونم گزاشتم یکم باز اذیت داره ولی خوب نشده هنو نمیدونم شاید چون هیلی تازه هستش دیروز تازه گزاشتم چق ... موم کاری به زخمت نداره زخم به مرور خوب میشهموم از زخمای بعدی جلوگیری میکنه
nikanokian مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 289 موم کاری به زخمت نداره زخم به مرور خوب میشهموم از زخمای بعدی جلوگیری میکنه واقعا!مرسی
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 درد هم دارع؟ عااااورهمن مسکن خوردم تا تحملش کنممم😵💫 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
uuuuuuuuuuiiiiiuuuuu عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3481 واقعا!مرسی بله خواهش میکنم ببین کدوم براکت اذیت میکنه رو همون یه کوچولو موم بزار