2777
2789
عنوان

بیبی چک

86 بازدید | 12 پست

لطفاً کمکم کنین اگه میدونین

بیبی چک تا چند وقت نتیجه درست نشون میده؟ 

تا چند ماه نتیجه رو درست نشون میده؟ می‌خوام استفاده کنم 

اگه خیلی از بارداری گذشته باشه نتیجه رو درست نشون میده؟

ببین

از رابطه ایی ک بهش مشکوکی کم کم باید ۲ هفته بگذره تا بیبی چک جواب بده بهش

اگر بعد ۳ هفته باشه قطعی دیگ میتونه بهت نشون بده

روش خیلی درستش اینه

۲ تا بگیری

همزمان جفتشو با ادرار اول صبح بزنی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببیناز رابطه ایی ک بهش مشکوکی کم کم باید ۲ هفته بگذره تا بیبی چک جواب بده بهشاگر بعد ۳ هفته باشه قطع ...

یعنی حتی اگه دو یا سه ماهم گذشته باشه درست نشون میده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد دیگ نشون میده

من چند ماه پیش یه رابطه مشکوک داشتم بعد از اون تا دو سه ماه پریود نشدم ولی از دیروز دیدم خونریزی دارم امروزم خون ریزی دارم مثل خون پریود هست ولی کمتر از همیشس

احتمال بارداری وجود داره بنظرتون؟

من چند ماه پیش یه رابطه مشکوک داشتم بعد از اون تا دو سه ماه پریود نشدم ولی از دیروز دیدم خونریزی دار ...

اگر بیبی چک ها منفی بدون هاله بوده

ممکن نیس اصلا

اگر بیبی چک ها منفی بدون هاله بودهممکن نیس اصلا

بیبی چک نزدم ولی خونریزی شدید مثل پریود با درد شدید پریود دارم یعنی همون پریوده دیگه ؟ باردار نیستم یعنی 

بیبی چک نزدم ولی خونریزی شدید مثل پریود با درد شدید پریود دارم یعنی همون پریوده دیگه ؟ باردار نیستم ...

دیگ باردار هم بودی با این خونریزی ک میگی

مشه میشه بچه ایی بمونه؟؟

دیگ باردار هم بودی با این خونریزی ک میگیمشه میشه بچه ایی بمونه؟؟

خودمم گفتم اصلا باردار نبودم ولی تو نینی سایت دیدم بعضیا می‌گفتن ماهم خونریزی داشتیم پریود میشدیم ولی باردار بودیم خودمم تعجب کردم از همچین چیزی 

خودمم گفتم اصلا باردار نبودم ولی تو نینی سایت دیدم بعضیا می‌گفتن ماهم خونریزی داشتیم پریود میشدیم ول ...

ببین ۲ تا بیبی چک به روشی ک گفتم بعد پریودت بزن ک خیالت تخت بشه

باردار نیستی ولی لاقل اسون ترین راهه ک خیالت راحت شه استرس نداشته باشی

اره یسری خونریزی دارن

حتی میگن پریود میشدیم نمیدونستیم

ولی جزو اون دسته از افرادین ک پریوداشون در حد لکه بینی هستش اصلا نمیفهمن

خونریزی شدید ک بچه باشه

از رحم کنده میشه میاد بیرون

ببین ۲ تا بیبی چک به روشی ک گفتم بعد پریودت بزن ک خیالت تخت بشهباردار نیستی ولی لاقل اسون ترین راهه ...

آره فکر کنم باردار نبودم اصلا چون رابطمم کامل نبود اصلا دخول صورت نگرفت.. باردار نیستم پس

سلام فک نکنم باردار بشی برا اطمینان ی بی بی چک بزار اما بنظر من اگررررم باردار بودی با این خونریزی ا ...

ممنونم از راهنماییتون آره فکر کنم کلا باردار نبودم فقط پریود نمی‌شدم چون رابطمم اصلا کامل نبود دخول صورت نگرفت کلا 

امروزم که بیدار شدم دیدم خونریزی شدید شدید دارم در حدی که دوتا نوار بهداشتی گذاشته بودم دوتاش پر شده بود لخته هم کلی بود