2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

53 بازدید | 12 پست

ی شخصی بیکاره و هیچ منبع درآمدی نداره....دستش پیش شوهرش درازه برای پول...شوهره هم مشکلی نداره و هر وقت داشته باشه میده نداشته باشه هم اوکی میکنه تا حدودی....خانومه هم فعلا همه چی براش تامینه....ولی بی پولی اذیتش میکنه...حالا از مدرسه پسرش بهش پیشنهاد کار شده‌..جهت کمک معلم یکی از پایه ها تا سال بعد معلم ثابت بشه البته مدرسه غیر انتفاعی...حقوق امسال حدودا ماهی ۳ تومن ولی سال بعد ک ثابت بشه ماهی ۶ تومن....بنظرتون خوبه؟؟؟خودش از خانواده سطح بالایی هست پدرش مخالفه میگ برای چی میخوای بری برا ۶ تومن؟؟شوهرش میگ من نظری ندارم هر چی خودت دوست داری...حالا مونده چ تصمیمی بگیره تا شنبه باید جواب بده

*سوال دختر عممه کاربری نداره و خاموش میخونه لطفا راهنماییش کنین

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

عالیییههه

حتما بره ۶تومن خیلی هم خوبه حتی ۳تومنم خوبه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

در این موقعیت، به نظر می‌رسد که تصمیم‌گیری بستگی زیادی به اولویت‌های شخصی، اهداف بلندمدت و شرایط کنونی فرد دارد. اگر خانم از خانواده سطح بالایی است و قبلاً وضعیت مالی‌اش تأمین بوده، ممکن است فکر کند که حقوق ۳ میلیون تومان در حال حاضر کم است، اما باید نکاتی را در نظر بگیرد:

1. مزایای بلندمدت: اگر این شغل به یک موقعیت ثابت و پردرآمدتر در آینده (۶ میلیون تومان) منتهی می‌شود و این موقعیت می‌تواند به او استقلال مالی بیشتری بدهد، ممکن است این شغل یک گزینه خوب باشد. همچنین این کار می‌تواند به او مهارت‌های جدید و اعتماد به نفس بیشتری بدهد.

2. استقلال مالی و اعتماد به نفس: اگر او احساس می‌کند که وابستگی به شوهرش و خانواده‌اش او را اذیت می‌کند، داشتن یک منبع درآمد مستقل می‌تواند احساس رضایت بیشتری به او بدهد. حتی اگر حقوق اولیه کمتر باشد، این کار می‌تواند به او آزادی و احساس موفقیت بدهد.

3. پیشنهاد خانواده: مخالفت پدرش ممکن است از نگرانی‌های مربوط به ارزش‌های اجتماعی یا نگرش‌های خانوادگی ناشی شود، اما باید به این نکته توجه کند که در نهایت این تصمیم خود اوست. باید از نظر شخصی ارزیابی کند که آیا این شغل با اهداف زندگی و آرزوهایش هم‌راستا است یا نه.

4. زمان و انعطاف‌پذیری: ممکن است این شغل نیاز به وقت و انرژی زیادی داشته باشد. اگر او ترجیح می‌دهد زمان بیشتری را با خانواده‌اش یا در خانه بگذراند، ممکن است کار در مدرسه برایش چالش‌برانگیز باشد. در عین حال، اگر از محیط مدرسه و کار با بچه‌ها لذت می‌برد، ممکن است این چالش‌ها برایش کم‌رنگ‌تر شوند.

در نهایت، تصمیم به این بستگی دارد که او چه چیزی را در اولویت می‌بیند: استقلال مالی، امنیت شغلی در آینده، یا زمان و راحتی کنونی. شاید بهتر باشد با خود فکر کند که آیا در درازمدت این کار به رشد فردی و مالی‌اش کمک می‌کند یا نه.

خیلی کمه 

معلمی انرژی زیادی میخواد نمیصرفه ۶ تومن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

در این موقعیت، به نظر می‌رسد که تصمیم‌گیری بستگی زیادی به اولویت‌های شخصی، اهداف بلندمدت و شرایط کنو ...

چقدر خوب توضیح دادی مرسی

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

در این موقعیت، به نظر می‌رسد که تصمیم‌گیری بستگی زیادی به اولویت‌های شخصی، اهداف بلندمدت و شرایط کنو ...

این بنده خدا نیاز مالی  یا ترس از اینده نداره چون همسرش خونه به نامش کرده و ماشین داره ولی  مشکلش بیشتر این هست ک سخته جلو شوهرش بگه پول بده بهم یا ببینه ی چی دلش میخواد بخره ولی پول نداره...‌از اونور میگه تا سال دیگ ۶ تومن هیچی نمیشه...۶ تومن در بیارم ماهانه باهاش هیچکاری نمیتونم بکنم...بیشتر استقلال مالی میخواد

این بنده خدا نیاز مالی یا ترس از اینده نداره چون همسرش خونه به نامش کرده و ماشین داره ولی مشکلش بی ...

در این شرایط، به نظر می‌رسد که تصمیم‌گیری برای این فرد باید بر اساس چند جنبه مختلف صورت گیرد:

1. استقلال مالی و اعتماد به نفس: حتی اگر او به لحاظ مالی نیاز فوری نداشته باشد، ممکن است حس استقلال مالی برایش مهم باشد. کار کردن و داشتن درآمد شخصی می‌تواند به او کمک کند که احساس توانمندی و خودکفایی بیشتری داشته باشد، به خصوص اگر به دنبال ایجاد آزادی مالی و تصمیم‌گیری‌های مستقل‌تر است.

2. آینده شغلی و رشد شخصی: پیشنهاد مدرسه می‌تواند به او فرصتی برای پیشرفت شغلی و تجربه در زمینه آموزشی بدهد. اگر او از کار با بچه‌ها لذت می‌برد یا به این حوزه علاقه دارد، این کار می‌تواند یک نقطه شروع خوب برای پیشرفت در آینده باشد. علاوه بر این، درآمد ۶ تومانی در سال آینده ممکن است برای او ارزشمند باشد، به خصوص اگر به دنبال تثبیت شغلی و کسب درآمد پایدار است.

3. نارضایتی از وضعیت فعلی: اگر احساس می‌کند که نمی‌تواند به راحتی خواسته‌هایش را مطرح کند یا بخواهد خریدهایی انجام دهد که از نظر مالی برایش راحت نیست، ممکن است این وضعیت احساس ناخوشایندی برایش ایجاد کند. داشتن یک شغل و درآمد مستقل می‌تواند به او این امکان را بدهد که بدون نگرانی از این مسائل، زندگی کند.

4. پیشنهاد خانواده: مخالفت پدرش می‌تواند ناشی از نگرانی‌های خانوادگی باشد، ولی در نهایت این تصمیم به خود فرد بستگی دارد. اگر او احساس می‌کند که شغل جدید می‌تواند به او احساس رضایت و استقلال بدهد، باید به این تصمیم توجه کند.

در نهایت، اگر هدف او استقلال مالی و آرامش خاطر است و می‌تواند از کار کردن لذت ببرد، پیشنهاد مدرسه می‌تواند گزینه خوبی باشد. البته باید در نظر داشته باشد که این شغل موقتی است و باید بررسی کند که آیا این تجربه می‌تواند به او فرصت‌های بیشتری در آینده بدهد یا نه.