گیلاسm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1341 عنوان مامانم گفتن سل داره 😭😭😭😭 176 بازدید | 12 پست باورم نمیشه بهداشت ازمایش گرفته الان برای اینکه مطمئن بشن میفرستن تهران ببینن که واقعا همچین چیزی هست یا نه دعا کنین منفی بشه 😭😭😭😭😭😭 💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛 1403/11/10 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 8748 اگه داشته باشه همتون احتمالا داریددارو داره نگران نباش چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری
گیلاسm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1341 اگه داشته باشه همتون احتمالا داریددارو داره نگران نباش ن من ی شهر دیگ اون ی شهر دیگ من ازدواج کردم ولی چند ماه پیش اومده بود خونه مون منم بچه کوچیک دارم ی چند ساعتی اومد خونه مون خیلی برای بچم میترسم 💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛
لیلا68gasemi_ عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 5153 زن دایی من 20سال پیش سل داشت الان 50سالشه باداروهاش خوب شدخطرناک نبودیه جوری گفتی ترسیدم
mah85sh عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 206 عزیزم برات آیت الکرسی میخونم نگران نباش چون درمان داره پدر منم آزمایش مغز استخوان داده تروخدا توام دعا کن چیز بدی نباشه
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 8748 ن من ی شهر دیگ اون ی شهر دیگ من ازدواج کردم ولی چند ماه پیش اومده بود خونه مون منم بچه کوچیک دارم ی ... نگران نباش چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری
گیلاسm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1341 زن دایی من 20سال پیش سل داشت الان 50سالشه باداروهاش خوب شدخطرناک نبودیه جوری گفتی ترسیدم م بخاطر بچم میترسم بنظرت ازمایش بگیرم از بچم جون اون ی شهر دیگ چند ماه پیش اومده بود خونمون نکنه بچم بگیره خدایی ناکرده 😥😥😥 💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛
گیلاسm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1341 عزیزم برات آیت الکرسی میخونم نگران نباش چون درمان داره پدر منم آزمایش مغز استخوان داده تروخدا توام د ... باشه عزیزم منم برای بابات میخونم توروخدا دعا کن بچم حدایی ناکرده نگیره 💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛
ویتوکورلئونه عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 14693 م بخاطر بچم میترسم بنظرت ازمایش بگیرم از بچم جون اون ی شهر دیگ چند ماه پیش اومده بود خونمون نکنه بچم ... بچت رو بغل کرد و بوسید؟ ❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
گیلاسm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1341 بچت رو بغل کرد و بوسید؟ اره ولی خب اونجا هیچ علائمی نداشت ن سرفه کرد ن چیزی نمیدونم واقعا 😓😓😓 💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛
لیلا68gasemi_ عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 5153 م بخاطر بچم میترسم بنظرت ازمایش بگیرم از بچم جون اون ی شهر دیگ چند ماه پیش اومده بود خونمون نکنه بچم ... قدبم میگفتن تویه ظرف غذانخورین ولی مادربزرگ من باجاریش تویه ظرف خورده بودواراده قوی داشت ومیگفت هیچی نمیشه وهیچیشم نشده بوداون زمان
گیلاسm مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1341 قدبم میگفتن تویه ظرف غذانخورین ولی مادربزرگ من باجاریش تویه ظرف خورده بودواراده قوی داشت ومیگفت هیچی ... واقعا خدا از دهنت بشنوه گلم انشالله که چیزی نیس اونم خوبه مام خوبیم اخه پدر بزرگم داشت دو یا سه ساله فوت کرده پدربزرگم همون موقع ها گرفتن ازش منفی شد نمیدونم چرا الان مثبت شده انشالله که ازمایش که تازه گرفتن منفی باشه توروخدا دعا کنی مرسی 😔 💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛