2777
2789
عنوان

مامانم گفتن سل داره 😭😭😭😭

176 بازدید | 12 پست

باورم نمیشه بهداشت ازمایش گرفته 

الان برای اینکه مطمئن بشن میفرستن تهران ببینن که واقعا همچین چیزی هست یا نه دعا کنین منفی بشه 😭😭😭😭😭😭

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

اگه داشته باشه همتون احتمالا داریددارو داره نگران نباش

ن من ی شهر دیگ اون ی شهر دیگ من ازدواج کردم ولی چند ماه پیش اومده بود خونه مون منم بچه کوچیک دارم ی چند ساعتی اومد خونه مون خیلی برای بچم میترسم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

زن دایی من 20سال پیش سل داشت الان 50سالشه باداروهاش خوب شدخطرناک نبودیه جوری گفتی ترسیدم

م بخاطر بچم میترسم بنظرت ازمایش بگیرم از بچم جون اون ی شهر دیگ چند ماه پیش اومده بود خونمون نکنه بچم بگیره خدایی ناکرده 😥😥😥

عزیزم برات آیت الکرسی میخونم نگران نباش چون درمان داره پدر منم آزمایش مغز استخوان داده تروخدا توام د ...

باشه عزیزم منم برای بابات میخونم توروخدا دعا کن بچم حدایی ناکرده نگیره 

م بخاطر بچم میترسم بنظرت ازمایش بگیرم از بچم جون اون ی شهر دیگ چند ماه پیش اومده بود خونمون نکنه بچم ...

قدبم میگفتن تویه ظرف غذانخورین ولی مادربزرگ من باجاریش تویه ظرف خورده بودواراده قوی داشت ومیگفت هیچی نمیشه وهیچیشم نشده بوداون زمان

قدبم میگفتن تویه ظرف غذانخورین ولی مادربزرگ من باجاریش تویه ظرف خورده بودواراده قوی داشت ومیگفت هیچی ...

واقعا خدا از دهنت بشنوه گلم انشالله که چیزی نیس اونم خوبه مام خوبیم 

اخه پدر بزرگم داشت دو یا سه ساله فوت کرده پدربزرگم همون موقع ها گرفتن ازش منفی شد نمیدونم چرا الان مثبت شده انشالله که ازمایش که تازه گرفتن منفی باشه 

توروخدا دعا کنی مرسی 😔