2777
2789
عنوان

مامانم یهویی میگه اگه میخوای برو طلاق بگیر به نظرتون چی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 37 پست

به نظر من این مواقع معمولا یه ماجرایی رو شنیدن که ترسیدن. مثلا یکی تعریف میکنه  دخترم میخواست جدا شه و نشد و مریض شد. مادر هم همذات‌پنداری میکنه (دور از جون البته) فکر میکنه جدا شی بهتره. عذاب وجدان میگیزه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی توی فامیل مطلقه نبوده ک الان توی آرامش باشه یا واسش بهتر شده باشه؟؟؟

شاید مادرت خودش از طلاق میترسیده.

ولی بازم خواهشا زودی اسم طلاق جلو همسرتون نیارید مرد رو نسبت ب مشکلات ضعیف میکنه و هیچ تلاشی واسه رفع معایب نمیکنه.

داره میگه یعنی حمایتت میکنیم عذاب وجدان گرفته واسه اون دفعه ها که نزاشته جدا بشی یا میخواد بره زیر ز ...

اره شاید عذا وجدان داره و چون خودشم مسبب ازدواج بوده

چیز خوبی به ذهنم نمیرسه شاید حسودت هست و نمیخواد حالت خوب باشه حالا قبلا کنار شوهرت حالت خوب نبود نم ...

وقتی میخواستم طلاق بگیرم هی از خوبیای داشته و نداشته شوهرم میگفت هی بهم یاد میداد چطوری رفتار کنم شوهرم ادم بشه و ...

عاشقش نیستم دیگه اما خیلی بهتر شده واقعا

اگه داره بهتر میشه به طلاق فکر نکن چون حتما به یه اگاهی رسیده که رو شخصیت و افکارش تاثیر گذاشته و روز به روز بهتر میشه

شوهر من ک سه سال طول کشید ادم بشه او از اون به بعد واقعا خوبه

وقتی میخواستم طلاق بگیرم هی از خوبیای داشته و نداشته شوهرم میگفت هی بهم یاد میداد چطوری رفتار کنم شو ...

نه پس مادر خوبیه من واقعا به همه بدبین شدم مادرشوهرهایی که دستمال خونی میخوان با خودم میگم این از رنج کشیدن عروس خوشش میاد

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

به نظر من این مواقع معمولا یه ماجرایی رو شنیدن که ترسیدن. مثلا یکی تعریف میکنه دخترم میخواست جدا شه ...

میدونی میگف نذار زر زر زیادی کنه ها، دوباره دیدی داره هار میشه بیا یه راست برم طلاقتو بگیرم

همونیه که دوستا گفتن یا عذاب وجدان گرفته یا میترسه الان مشکلی داشته باشی بهش نگی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

اگه داره بهتر میشه به طلاق فکر نکن چون حتما به یه اگاهی رسیده که رو شخصیت و افکارش تاثیر گذاشته و رو ...

اره خدایی از حق نگذریم خیلی بهتر شده من احساساتم کلا از دست دادم نسبت بهش و حتی داشتم به گناه میفتادم ولی به این نتیجه رسیدم که دیگه باید کنار اومد و زندگی کرد