2777
2789
عنوان

خونه مستاجری یا ازخودتون

216 بازدید | 35 پست

بچه ها اگ خونه ازخودتون مصلا دوسه طبقه تو محله ی پایین شهر داشته باشین میشینین

یا میدین اجاره میرین ی جای خوب

حالا ماهم کم کم قصد فروش دارین تابریم ی محل دیگ خونه بخریم

ولی آدم وقتی باکسی آشنا میشه یا جایی میره روش نمیشه بگه فلان‌محل میشینم

شماهم‌همینطورین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من محله و فرهنگ برام مهمه خیلی زیاد 

و مستاجر هستم البته 

شرایط زندگی ما فرق داره الان نیان بگید بی عقلی و ...

همسرم کارش آزاده نمیتونه سرمایه رو بذاره برای خرید ملک 

الان با همون پول پیش خونه مون میتونیم خونه بخریم چند محله پایین تر 

هر سال هم اضافه میشه البته پول پیش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همینکه صاحب منزل هستید خدارو شاکر باش

در شرایط مناسب هم جای بهتر بخرید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اگه طعم خونه داشتن واجاره ندادن رو بچشی،دیگه منطقه اش تو اولویت بعدیتون قرار میگیره

میتونین تو همون منطقه برین وبعدش بفکرجابجایی باشین،،،،،پولی که میخواستین اجاره بدین بذارین کنار تا پس انداز بشه 

خدایا بی نهایت شکرت
همینکه صاحب منزل هستید خدارو شاکر باشدر شرایط مناسب هم جای بهتر بخرید

اره واقعا همین ک ماه ب ماه میاد دغدغه اجاره نداریم خیلی خوبه

الانم تصمیم گرفتیم بفروشیم واحدارو ی واحد خوب جای خوب بخریم

ولی بازار خرابه 

همینکه صاحب منزل هستید خدارو شاکر باشدر شرایط مناسب هم جای بهتر بخرید

من هر چی سعی میکنم بخاطر صاحبخونه بودن خداروشکر کنم نمیشه... دارن بغل خونمون مدرسه میسازن الان دو روزه از غصه غمباد گرفتم 🥲 هی میگم بدیم اجاره بریم از اینچا پدرم میگه نه مدرسه ک چیزی‌نیست 🥲