2777
2789
عنوان

بختگشایی

93 بازدید | 17 پست

بچه ها من چله ی حمد و چله ی سوره نور برداشتم...

برای بختگشایی...

میشه هرکی تاپیک مو دید‌ برام دعا کنه..

صلوات بفرسته حاجتم بگیرم.

مبعث رسول اکرم

دعا کنید برای منم

خیلی دلم گرفته

عزیزم من خودم از شهدای گمنام برای ازدواجم حاجت گرفتم‌..

واقعا بهت پیشنهاد میکنم بری سد مزار یوی از شهدای گمنام باش  دوست شو، باهاش حرف بزن، ازش بخواه...

حتما کمکت میکنه انشاللله🦋🤍

عزیزم تو تاپیکای من بگرد.اونی که نوشتم دیدن مطلب خود درخواب منو بخون واجراکن.صفحه اول تاپیک هست...هرنیتی تو ذهنت توخاوب بهت میگن.اما توواقعیتم تحقیق کن حتمااا...لطفا 6تاپیک اخر منم گزارش بزن.اگه زدی لایکم کن..منم دعاکننن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو تاپیکای من بگرد.اونی که نوشتم دیدن مطلب خود درخواب منو بخون واجراکن.صفحه اول تاپیک هست...هر ...

چجوری قشنگم من بلد نیستم 

این تاپیکم هرکار میکردم نمیشد امروز شانسی شد

عزیزم من خودم از شهدای گمنام برای ازدواجم حاجت گرفتم‌..واقعا بهت پیشنهاد میکنم بری سد مزار یوی از شه ...

سد مزار کجاست.من مشهد زندگی میکنم..

چندوقت پیش خواب دیدم که بهم گفتن سوره آل عمران رو بخونم 

هنوز که نتونستم بخونم

سد مزار کجاست.من مشهد زندگی میکنم..چندوقت پیش خواب دیدم که بهم گفتن سوره آل عمران رو بخونم هنوز که ن ...

عزیزم من تهرانم،  مشهد رو بلد نیستم...

چرا توی آدم و حوا ثبتنام نمیکنی؟؟؟ 

زیر نظر مستقیم آستان قدس رضوی هست

چجوری قشنگم من بلد نیستم این تاپیکم هرکار میکردم نمیشد امروز شانسی شد

عربرم صفحه اول تو تاپیکم نوشتم چیکارا کنی.نیت کن مثلاچراازدواجت جورنمیشه.یا اون شخص کیه...یا کی ازدواج میکنم یاهرسوالی درهرزمینه ای.اماتوواقعیت تحقیق کن.نه اینکه مثلا پسرخالت نشون داد بی همینه...تحقیق کن ببین ادم خوبی هست...چون مااانسانیم وخوابمون ممکن شیطانی باشه معصوم نیستیم..

خوندم عزیزم..حتما انجامش میدم ممنونم ازت.

خواهش گلی.نتیجه رو توهمون تاپیک اعلام کن...لطفا 6تاپیک اخر منم گزارش بزن.زدی لایکم کن ممنون

عربرم صفحه اول تو تاپیکم نوشتم چیکارا کنی.نیت کن مثلاچراازدواجت جورنمیشه.یا اون شخص کیه...یا کی ازدو ...

درسته..خوندم ..

انشالله انجامش میدم 

دعا کن حاجتم بگیرم..

من یکبار ازدواج کردم ولی متاسفانه قسمت هم نبودیم و جدا شدم.

ازون موقع دیگه قسمت نشد ازدواج کنم

البته که ۳سالی هست از جدایی

و ۲سال اول اصلا به ازدواج فکر نمیکردم..

اما خوب آدم از یه جایی به بعد تنهایی شو بیشتر حس میکنه 

درسته..خوندم ..انشالله انجامش میدم دعا کن حاجتم بگیرم..من یکبار ازدواج کردم ولی متاسفانه قسمت هم نبو ...

انشاءالله بخت خوبی قسمتت بشه عزیزم

عزیزم منم ازدواجم قسمت نمیشه چرا نمیدونم...درکت میکنم 

انشاءالله بخت خوبی قسمتت بشه عزیزمعزیزم منم ازدواجم قسمت نمیشه چرا نمیدونم...درکت میکنم

🥲حس بدیه..

مخصوصا که وقتی یکبار ازدواج کرده باشی..

همه تا میفهمن یکبار ازدواج کردم دیگه پشیمون میشن

انشاءالله بخت خوبی قسمتت بشه عزیزمعزیزم منم ازدواجم قسمت نمیشه چرا نمیدونم...درکت میکنم

حالا یک خاستگار هست 

پسره دختر چادری میخاد 

منم خیلی بی‌حجاب نیستم 

مانتویی باحجاب.

ولی مشکلم سر ازدواجمه که هرکسی قبول نمیکنه..

بااینکه هنوز دخترم

حالا یک خاستگار هست پسره دختر چادری میخاد منم خیلی بی‌حجاب نیستم مانتویی باحجاب.ولی مشکلم سر ازدواجم ...

عزیزم انشاءالله هرچی خیره.من تاحالا ازدواج نکردم.اماخب جورنشده ...انشاءالله امسال ادم خوبی سرراهمون قراربگیره اول سال بعد عقدکنیم.هم من هم تو هم خواهرم هم هردخترپسری که دوست داره ازدواج کنه.ازدواج خوب البته.نه فقط ازدواج

منم دعاکن به تمام ارزوهام برسم