2789
عنوان

خیانت

137 بازدید | 7 پست

دوستان عزیز ما اینجا اکثرا خانوم هستیم بیاییم فرهنگ سازی کنیم 

تاوقتی ما زنها کنارهم و پشت هم باشیم خیانتی اتفاق نمی افته

بیاییم هرچقدر یه مرد رو دوست داشتیم و شرایطش عالی بود اولین شرطمون نداشتن تاهل و تعهد به دیگری باشه 

اگر بدونیم متاهله اگر حتی در استانه جدایی با زن سابقشه رابطمون رو با اون مرد قطع کنیم 

این همه پسر مجرد با شرایط عالی وجودداره چرا برای خودمون ارزش قائل نباشیم و بریم سراغ مرد زندار 

این حرفها که من زنمو دوس ندارم ما ازدواجمون سنتی بوده بخاطر بچه ها باهمیم خیلی وقته رابطه نداریم رو باور نکنیم تماما برای گول زدن گفته میشه وگرنه مرد اگه یه زن رو نخواد ثانیه ای نگهش نمیداره 

دراخر یادمون باشه مردی که به زنی که بهش تعهد داره خیانت میکنه قابل اعتمادِ بنظرتون؟؟!!! 

مایی که دعای خیر پدرومادر پشت سرمون بود این همه مشکل داریم واقعا آه اون زن و بچه ترسناک نیست اونم اول زندگی!!!

خانمای معلوم الحالی هم که دنبال چاپیدن جیب مردان بوالهوسن که تکلیفشون مشخصه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم آدم سالمی که تو خانواده سالمی باشه و ذاتش درست باشه اصن به این چیزا فکرهم نمیکنه چه برسه عمل 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بخدا دوست داشتن مرد زندار عشوه برای مرد زندار عشق نیست هوسه 

یه خصلت حیوانی!! 

این همه پست درمورد زنایی که خیانت دیدن اینجا میبینیم ناراحتیاو استرس و اضطرابشونو میبینیم چطوری دلمون میاد اینکاری با هم جنس خودمون کنیم از خودمون و کردارمون و حتی اون حسی که داریم باید خجالت بکشیم 

یه بار خودمونو جای زن و بچه اون مردک بزاریم 

لطفا اسم به هوس حیوانی رو عشق نگذاریم

خب شاید اقاهه گفته من مجردم

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

دقیقاا عجیب نشه خانم ها باید به درک احساسات شون برسن یک یه آدمی بحساب بحساب مرد بخاطر بدست آوردن یک خانم به یک خانم دیگه خیانت میکنه نباید عاشق اون مرد بشه وافتخارکنه که دوسش داره خیلی بخاطر این احساس پوچ دوست داشتن که ثابت شده دوسش داره بباله افتخار کنه نابودکرده خودشو