2777
2789

من خودم ۱۷ سالم بود که ازدواج کردم همیشه مگم ای کاش الان بالای ۳۰ سال ازدواج میکردم که تو جوونی عشق حال کنم 

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم فقط به خدا توکل کن و انرژی مثبت داشته باش. منم ۲۸م مجرد. ان شاءالله خدا خودش در بهترین زمان و بهترین شرایط یه آدم با فرهنگ و با شخصیت رو سر راهمون میذاره.

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

دختر باید حداقل ۲۳ تا ۲۵ باشه که هم تحصیل کرده باشه هم  عاقل باشعور  بالاس  ۳۵ اینا دیگه زیاده البته هرچی خدا قسمت کنه همونه

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

خب بستگی ب شرایط داره منم هفتادیم😂

من  دهه هفتادی ام همه دوستام ازدواج کردن جز ۴یا ۵تا

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شصتی ها ک تعدادشون بیشتره باز🤧😔

شصتی ها هم فک نکنم زیاد باشن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من دهه هفتادی ام همه دوستام ازدواج کردن جز ۴یا ۵تا

بهت قول میدم 🤌 وقتی شما و اون ۴ یا ۵ نفر ازدواج کردید ببینید ک شما برد کردید در زندگی 🤌 از همه لحاظ شوهر و خانواده شوهر و شخصیت و رفتار شوهر و اینک شغل و جایگاه شوهر🤌 🤲

حالا میبینی و ب حرفم میرسی این حرفمو همیشه یادت نگه دار ک اون موقع بگی عع اون کاربر از کجا میدونست واقعا همینجور هم شد😳😳😳

تجربه خودمو گفتم😅😉😉🤧

.