2777
2789
عنوان

کیا الان درگیر ویروس جدیده هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 70 پست
بیشترازدوماهه الان ریه هامودرگیرکرده 😢😤

الان سرفه میزنی

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

۱ ماه گذشته هنوز سرفه میزنم 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشترازدوماهه الان ریه هامودرگیرکرده 😢😤

منم همین طور یه مدت یکم بهتر شدم اما از سه هفته پیش ریه هام و کلیه هام بد جور درگیرن.نه می تونم بخوابم چون نفسم میگیره نه می تونم بشینم استخونم همه خورد و خمیرن

اره من یه سه چهار روزی درگیرش بودمروز اخر با معده درد و حالت تهوع بدنم ترک کرد و باهام خداحافظی کرد� ...

خدا روشکر چ کارکردی 

سرم زدی؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
پس چندمدل ویروس افتاده من گلودرد و بدن درد ندارم

اره دقیقا همیطوره 

شوهرم بدون بدن درد  وتب 

فقط سرفه و گرفتگی صدا 

مامانم گوارشی 

پدرم دستگاه تنفسی کامل قطع میشه و آدم رو به مرگ میره چندبار مردم و زنده شدم از این حالش

وای عین من.توی بیداریا،نه توی خواب یهو نفسم میره.انقدر دست و پا میزنم تا برگرده.وحشتناکه مرگو با چشمام دیدم.

مرسی عشقمخداکنه همه از شرش راحت شیمسمت ما هوا ثابت بوده حتی بارون هم نزده

دقیثا کاش تموم بشه 

ما همیطور دریغ از یک قطره بارون

من الان هفته سومه که درگیرم و هنوز خوب نشدم.چهار روز خوبه

من کرونا هم گرفتم کلا ۳ روز زمین گیر شدم، بعدش راست راست تو خونه چرخیدم کل خانوادم تا ۳ هفته زمین گیر کردم

خواهرم که اصلا از جاش بلند نمیشد، یه لحظه بلند میشد سر درد میگرفت، سه هفته زخم بستر گرفت😂😂🥸

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی