اول از همه از ته دلم و با همه وجودم از خداي مهربون ميخام كه به همه منتظرا ني ني بده و موهبت مادر شدن رو به همه زن هاي دنيا بده
الان هفته ٢٨ رو تموم كردم و تكون هاي پرنسس خانوم توي دلم بيشتر از هميشه و ملموس تر قبله
حتي ميتونم حدس بزنم كه داره پاشو جمع ميكنه يا داره به خودش كش و قوس ميده
با هر تكون كوچولوش من غرق شادي ميشم و حتي لگد هاي محكم و دردناكش هم برام مثل عسل شيرينه
هر شب خواب به دنيا اومدنش رو مي بينم و واقعا بي تاب ديدنش هستم
داشتن تمام حس هاي قشنگ رو براي همه زنها آرزو ميكنم
فقط يه پيشنهاد يا نصيحت دارم به همه كساني كه ميخان مامان شن يا حتي هنوز مجردن ولي به هر حال قراره ايشالا مامان شن:
١. حتمااااا زماني بچه دار بشيد كه حس كنيد با تمام وجود بچه ميخايد! از سر اجبار و حرف مردم و اين چيزا نباشه . اگر ميخاييد حس هاي بي نظير اين دوران رو تجربه كنيد اول از همه خودتون و ذهنتون بايد آماده اومدن بچه باشه و حتي يك ذره هم توو ناخودآگاهتون بچه رو عامل بهم ريختن اندام و عقب موندن از زندگي يا دور شدن از همسرتون يا عدم پيشرفت ندونيد. علاوه براينكه در اينصورت خودتون افسرده ميشيد، در آينده هم با گفتن اينكه بچه منو از زندگي انداخت يا بعد اين بچه من بدهيكل شدم حس عذاب وجدان و گناه به بچه طفل معصومتون ميديد. در حاليكه بچه هرگز نميتونه باعث عوامل بالا باشه اگر مادر عاشق و آگاهي داشته باشه
٢. ذهن همسرتون هم براي اومدن بچه آماده باشه. حتما بايد اون هم مثل شما اون بچه رو بخاد و حتماااا قبل بارداري در مورد تغييرات احساسي و فيزيكي تون باهاش صحبت كنيد و آماده ش كنيد . ممكنه توو اين دوره خيلي حساس بشيد و فقط يك همسر مهربون و عاشق و عاقل ميتونه ارامشتون رو فراهم كنه وگرنه خطر دچار شدن به افسردگي در كمينه
٣. الهي كه همه زنها بتونن اين حس فوق العاده رو تجربه كنند
خواستم تجربياتم رو در اختيارتون بذارم 💋💋