2777
2789
عنوان

يك عدد فرشته

259 بازدید | 21 پست

اول از همه از ته دلم و با همه وجودم از خداي مهربون ميخام كه به همه منتظرا ني ني بده و موهبت مادر شدن رو به همه زن هاي دنيا بده

الان هفته ٢٨ رو تموم كردم و تكون هاي پرنسس خانوم توي دلم بيشتر از هميشه و ملموس تر قبله

حتي ميتونم حدس بزنم كه داره پاشو جمع ميكنه يا داره به خودش كش و قوس ميده

با هر تكون كوچولوش من غرق شادي ميشم و حتي لگد هاي محكم و دردناكش هم برام مثل عسل شيرينه

هر شب خواب به دنيا اومدنش رو مي بينم و واقعا بي تاب ديدنش هستم

داشتن تمام حس هاي قشنگ رو براي همه زنها آرزو ميكنم

فقط يه پيشنهاد يا نصيحت دارم به همه كساني كه ميخان مامان شن يا حتي هنوز مجردن ولي به هر حال قراره ايشالا مامان شن:

١. حتمااااا زماني بچه دار بشيد كه حس كنيد با تمام وجود بچه ميخايد! از سر اجبار و حرف مردم و اين چيزا نباشه . اگر ميخاييد حس هاي بي نظير اين دوران رو تجربه كنيد اول از همه خودتون و ذهنتون بايد آماده اومدن بچه باشه و حتي يك ذره هم توو ناخودآگاهتون بچه رو عامل بهم ريختن اندام و عقب موندن از زندگي يا دور شدن از همسرتون يا عدم پيشرفت ندونيد. علاوه براينكه در اينصورت خودتون افسرده ميشيد، در آينده هم با گفتن اينكه بچه منو از زندگي انداخت يا بعد اين بچه من بدهيكل شدم حس عذاب وجدان و گناه به بچه طفل معصومتون ميديد. در حاليكه بچه هرگز نميتونه باعث عوامل بالا باشه اگر مادر عاشق و آگاهي داشته باشه

٢. ذهن همسرتون هم براي اومدن بچه آماده باشه. حتما بايد اون هم مثل شما اون بچه رو بخاد و حتماااا قبل بارداري در مورد تغييرات احساسي و فيزيكي تون باهاش صحبت كنيد و آماده ش كنيد . ممكنه توو اين دوره خيلي حساس بشيد و فقط يك همسر مهربون و عاشق و عاقل ميتونه ارامشتون رو فراهم كنه وگرنه خطر دچار شدن به افسردگي در كمينه

٣. الهي كه همه زنها بتونن اين حس فوق العاده رو تجربه كنند

خواستم تجربياتم رو در اختيارتون بذارم 💋💋

من شماره ۲ رو نمیدونستم.همسرم زیاد همکاری نکرد.خوبه ک آدم بدونه مرد فقط وقتی بچه شیرین میشه و میخنده میفهمه ک پدر شده.وقتی جنین هنوز تو شکم مادره خیلی حس پدرانه نداره.ولی این مادره ک از روز اول حس مادری داره . 

دخترم دنیامه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شماره ۲ رو نمیدونستم.همسرم زیاد همکاری نکرد.خوبه ک آدم بدونه مرد فقط وقتی بچه شیرین میشه و میخنده ...

آره دقيقااا

و صحبت كردن باهاش در مورد اين موضوع خيلي ماجرا رو بهتر ميكنه واقعا

ایشالا بزودی زووووود بسلامتی بیاد تو دستات😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آره دقيقااا و صحبت كردن باهاش در مورد اين موضوع خيلي ماجرا رو بهتر ميكنه واقعا

من تمام بارداریم حساس و زود رنج شده بودم.همسرم خیلی ناراحت بود.ولی نمیدونست واسه چی اینطوری شدم و باید چی کار کنه!!!

دخترم دنیامه