2777
2789
عنوان

احساس چیزی تو گلو و استرس

223 بازدید | 9 پست

سلام خانوما خوبید من از یکشنیه یدونه بیسکوییت خوردم حس کردم بیسکوئیت مونده تو گلوم بعدش از روش یه بطری اب بزرگ خوردم حس کردم رفت مایین از اونجایی ک من ادم استرسی دارم هر روز استرسم یجان میزنه یبار فکم یبار گلوم دندون قزوچه و اینا درد همه بدنم گردن درد دکتر قرص داد من نخوردم ینی همون اس اسیتالوپرام بعد این حس میکنم تو گلوم توده ای چیزی هست ازمایش تیروئیدم نرماله هفته پیش دادم و دکتر گفت علائمم استرسه شما حس میکنید اینطور مواقع یا واقعا بیسکوییت مونده گلوم بعضی وقتا حس میکنم گاهی نه حس نمیکنم بالاخره چیکار کنم 

من یبار استرس داشتم خدا شاهده میخواستم بخوابم حس میکردم نفس تنگی دارم میرفتم بیرون نفس می‌کشیدم برمیگشتم دوباره همون جور جوری بودم که انگار یه چیزی مثل گردو تو‌گلوم بود نه می‌رفت پایین نه میومد بالا 

نصف شد برفتم دکتر بهم دارو دارم آرامبخش و خواب آور  که یه مدت خوردم آرام شدم 

خودت به خودت کمک کن وگرنه بیچاره میشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابااون بیسکوییت بدبخت درحالت عادیشم نرسیده به دهن نصف راه اب میشه بعدانتظارداری توگلوبین اونهمه اب خوردن هنوزگیرکرده باشه .مال استرسه یا(تول) شدی.تول یعنی یه چیزی مثل استخوان مرغ یادانه میوه جات یاحبوبات یجایی بین حفرهای لوزه گیرمیکنه که باعث ایجادناراحتی توگلووتب وبوی بددهن میشه

بابااون بیسکوییت بدبخت درحالت عادیشم نرسیده به دهن نصف راه اب میشه بعدانتظارداری توگلوبین اونهمه اب ...

ببین اصلابو نمیده دهنم فقط سنگینشو حس میکنم تیروییدم ندارم تازه هفته پیش ازمایش دادم 

دارم ولی بعد اون بیسکوییت شروع شد قبل اون رفلاکس داشتم ولی در ابن حد نبود چیزی حس کنم

احتمالا یا تشدیدش کرده یا اصلا ربطی نداره به اون بیسکوییت

منم رفلاکس دارم احساس توده رو دارم 

دارو میخوری??? چی میخوری???

احتمالا یا تشدیدش کرده یا اصلا ربطی نداره به اون بیسکوییتمنم رفلاکس دارم احساس توده رو دارم دارو میخ ...

اخه کلومو فشار دادم حس میکنم لوزه هام طوری شده سفت شده من رفلاکس دارم میکروب معده م داشتم در حال حاظر فقط ازونیوم ۴۰ میخورم ناشتا