2777
2789

ب نظرم برو ماه عسل حالشو ببر بقیه پول و تو زندگیت خرج کن بهترین عروسی هم بگیری پشت سرتون بازم حرف الان خیلییی از پولدارها عروسی نمیگیرن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ولی من خیلی متظر عروسیش بودم دوست داشتم تو لباس عروس ببینمش

ببخشید دیگه😐😐

شاید آتلیه برن عکس بگیرن

باید برخاست، دنیا با آنها و مولا با ماست... این پیچ تاریخی طاقت فرساست، باطل خواهد رفت و حق پابرجاست..

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب اینا مذهبی هستن حتی برای عروسی داداشش مولودی آوردن

خب باشه مگه عیبه

اونا حالشون اونجوری خوبه

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

فعلا که کربلا براشون لاکچری محسوب میشه

من اصلا مذهبی نیستم ولی عااااااشق کربلام

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من اگه یه روز بخوام برم کربلا پولش رو میدم به یه نیازمند

همیشه هر کاری ک حال دلتو خوب می‌کنه همون کارو انجام بده