2821
2789

خوب خوبه دیگه ۲۹ سالگی واسه ازدواج 

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۹ خیلی دیره

چرا ادمو‌ ناامید می‌کنی به نظرم خیلی خوب واسه ازدواج و آدم پخته تر و احساسی زود تصمیم نمی گیره

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

اخه کیس خوب ندارم

کیس خوب نیست که خونه داشته باشه!

ولی کیسی که اخلاق خوب داشته باشه فراوانه🤪

منظورمونو خوب بفهمونیم 👍

اونجور چیر میخای حالا حالا باید بمونی

یکی رو انتخاب کن تموم شه بره

سخت نگیر😁

۳۰ساله مجرد قزوین

اخه کیس خوب ندارم

ایشالله یه کیس خوب براتون پیدا بشه عزیزم

ادم باید تو نادانی ازدواج کنه!دانا بشه که ازدواج نمیکنه😁

چه ربطی داره به دانا بودن و نادون بودن قصد توهین ندارم اما باید عقیده تون رو عوض کنین درست نیست اصلا🙄

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792