2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه پس استفاده نکنمموندم چیکارکنممممم

برای بیکینی و زیر بغل و آرنج و زانو و هرجا فقط و فقط من تونر اوردینری رو پیشنهاد میکنم یعنی معجزه عالیه سفید میکنه پوشت مرغی ها میره جوش های زیر پوستی و اینا میره دون دون های میره قیمت ۱ تومن یا ۱ نیم اینا هست 

هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......

برای بیکینی و زیر بغل و آرنج و زانو و هرجا فقط و فقط من تونر اوردینری رو پیشنهاد میکنم یعنی معجزه عا ...

شما استفاده کردین؟واقعا جواب میده؟!

من‌فکرمیکردم فقط تبلیغاته

اگر خوبه که میگیرم حتما

شما استفاده کردین؟واقعا جواب میده؟!من‌فکرمیکردم فقط تبلیغاتهاگر خوبه که میگیرم حتما

من خودم استفاده کردم و واقعا اولین محصولی بود که ۱۰۰ درصد راضی بودم پشت گردن هر جا میتونی بزنی کشاله ران واقعا عالیه ولی عزیزم الان ساخت ایران هم اومده برو اصلشو پیدا کن بگیر 

من خودم استفاده کردم و واقعا اولین محصولی بود که ۱۰۰ درصد راضی بودم پشت گردن هر جا میتونی بزنی کشاله ...

چقدر خووووب حتتتتما میگیرم

اتفاقا یه پیجی هم میشناسم وارد کننده هستن مطمئنه

چقدر خووووب حتتتتما میگیرماتفاقا یه پیجی هم میشناسم وارد کننده هستن مطمئنه

حتما بگیر عزیزم سراغ کرم و سرم های دیگه نرو همون جوابه اصلش رو بگیری یکم بریز رو پد رو قسمت مورد نظر بکش حتی رو دست هم میزنن