2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کت سارافون هایی هست یک سالی میبینم میپوشن رنگ های ملایم گزینه خوبیه

من اگه بشه امروز یا فردا میرم خرید واقعا موندم چی بخرم کت و شلوار پارسال خریدم سال قبلش هم مانتو مشکی اسپرت با شلوار راسته

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

یه کت سارافون هایی هست یک سالی میبینم میپوشن رنگ های ملایم گزینه خوبیهمن اگه بشه امروز یا فردا میرم ...

اره واقعا ادم میمونه چی بخره.اکثرا لباسا کوتاه شده منم‌نمیتونم بپوشم اونجوری 

اخه چجوری با بلوز شلوار بگردم باز لاعر بودم ی چیز

خدایا رهایم نکن😔

من کاپشن خریدم اونو میپوشم هوا سرده بنظرت خوبه؟

ببشتر برا عید مجلسی میپوشن منم ی پالتو مجلسی یا مانتو مجلسی لازم دارم سرد باشه پالتو خوب باشه مانتو😂

خدایا رهایم نکن😔

اره واقعا ادم میمونه چی بخره.اکثرا لباسا کوتاه شده منم‌نمیتونم بپوشم اونجوری اخه چجوری با بلوز شلوار ...

اصلا خوشم از چیزهایی که جدیدا میارن نمیاد امیدم برای مانتو یه مانتو فروشی هست همه سلیقه ها در نظر میگیره میاره

لاغر و چاق و کوتاه و بلند نداره باید چیزی پوشید که فردا نگن دیدی فلانی چی پوشید خود شخص معذب میشه

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

به نظرم یه ست شومیز و دامن بگیر، هم شیکه هم خاص! 😍 توی سایت ملی‌شاپ کلی مدلای خوشگل و باکیفیت دارن، زودم می‌فرستن. شومیزای حریر یا ساتن رو با دامن پلیسه یا فون ست کنی، استایلت برای عید حرف نداره.