2821
2789
عنوان

کشیدن دندان

75 بازدید | 4 پست

سلام کسی اینجادندونش کیست داشت رو لثش برامدگی داشت؟؟بعد کشیدن خوب شد؟بلافاصله خوب شد یا طول کشید؟؟

برمن برامدگی کوچیک هنوز هست  میترسم درست انجام نداده باشه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نه عزیزم عفونت یه چند وقت بعد خوب میشه علاوه بر دارهایی که برات نوشته بعداز هر وعده غذایی با آب نمک شستشو بده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
نه عزیزم عفونت یه چند وقت بعد خوب میشه علاوه بر دارهایی که برات نوشته بعداز هر وعده غذایی با آب نمک ...

هیچی ننوشت برام حتی کیستمم ندیذم دربیاره  بایه میله فقط مثل عصب کشی انجام داد میله رو بالا و پایین حرکت میداد 

نمیدونم چیکارکرده

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی ننوشت برام حتی کیستمم ندیذم دربیاره بایه میله فقط مثل عصب کشی انجام داد میله رو بالا و پایین ح ...

مطمئنی کیست بخاطر همین دندونتون بود؟آب نمک حتما استفاده کن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
مطمئنی کیست بخاطر همین دندونتون بود؟آب نمک حتما استفاده کن

بله روی لثم ابسه کرده بود دندونمم شکست نصفش و درد شدید داشتم رفتم معاینه چندجاگفتن بابد بکشی 

2824
2823
2791
2779
2792