دوستان شما جای من بودین چی کار می کردین؟ من خارج از کشور زندگی می کنم، پسر سه ساله دارم و شوهرم هم مرد خوبیه خدا رو شکر و می گه بچه بیاریم همکاری می کنه کمک حالمه. حالا مشکلی که هست اینه که من دوست دارم تابستون امسال )۱۴۰۴( مامانم و خواهرم که مدرسه ای هست بیان اینجا یه ماه. از اون طرف تو لفافه به مامانم گفتم من حامله بشم می یای؟ گفت یجوری تنظیم کن تابستون بشه که من بدون خواهرت نمی تونم بیام، گفتم من الانم اقدام کنم به تابستون نمی رسه، گفت خب سال دیگه. از اون طرف شوهرم می گه اگر مامانت نمی تونه بیاد مامان من می یاد. می گه اگر ما بخوایم بچه بیاریم و تابستون نبود و مامانت نشد بیاد مامان من می یاد. من اینو به مامانمم گفتو گفت اره خودمم می خواستم همینو بگم، بعد گفت نه دلم طاقت نمی یاره اصلا فوقش نمی ذارم یه مدت خواهرت نره مدرسه. کلا حرفش اینه بدون خواهرم که ۱۶ سالشه نمی یاد. حالا من دو راه به ذهنم می رسه، صبر کنم ۷،۸ ماه دیگه اقدام به بارداری کنم یا به زودی اقدام کنم مامانم اینام تابستون بیان بعد واسه زایمان بی حرف پیش شد بیاد نشد نیاد. خودم هم الان ۳۷ سالمه و می ارسم دیر بشه و اختلاف سنی دو بچه ها زیاد بشه
به مظرم اقدام کن چون هم سنت هست هم این که ۷ماه دیگه اقدام کنی نمیدونی صد درصد بگیره که یگی اره میوفته این ما اگه الان اقدام کنی و نسدم زود تر میفههمی که بری پیش پزشک