2789
عنوان

صادقانه بگید

59 بازدید | 8 پست

میدونم خیلیا بدتون میاد ولی فرض کنید آدمی هستید با افکار مریض خیلی زیاد حالا بیشترشم جن.سی وبلاگ میدونستید این کار بدیه ولی اونقدر جدی نمی‌گرفتند ولی الان یهو فهمیدید کار وحشتناکی انجام دادین شما بودید خودتونو میک.شت.ین یا نه؟نمیتونم خودمو قبول کنم واقعا میگم اگه بقیه بتونن ذهنمو بخونن چقدراسغال بودم 

لطفا فکر نکنین اگه دلسوزانه جواب بدین در حقم لطف میکنید خودم میدونم چیم 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))
نفهمیدم چی میگی ولی چارش خودکشی نیست روانشناسه

ولی چیزی که گذشته درست نمیشه دیگه نمیخوام کامل بگم میترسم یا تعلیق بشم یا بازم فکر کنن مریضم

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هممون تو زندگیمون کارای اشتباهی داشتیم ک اگ بقیه مثلا بفهمن شاید چهره ی واقعیمون خراب بشه

پس سخت نگیر و از کارت پشیمون باش ، و تمام تلاشت رو بکن ک دیگه تکرارش نکنی

و ب اشتباه بودن کارت پی ببر و بیشتر ب خدا نزدیک شو گلم خیلی تاثیر داره 

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  

نه چرا بکشی 

این دوره زمونه همه فیتی ش ها و مشکلات متخلف دارن ،بقیه که پاک و منزه نیستن ،ولی یه وقتی یا فیت یشی خطرناک میشه از نظر سلامتی و سلامتِ خود رابطه،خب باید پیگیری و حل بشه

مرسی از همگی😭