2777
2789

اصلا نمیدونم چجوریه میشه ادابشو و همه چیشو کامل بگین حتی اینکه چجوری نیت میکنن.

میخوام چله بردارم برای خونه خریدنمون . اصلا چله چیه دوستان چ کنم چه چله ای برای خونه بردارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه نیتی باید بکنم

هر نیتی که دارید بگید.ولی چون 40روز هست خانما عذرشرعی دارن نمیتونن انجام بدن باید یه نفر این چند روز به نیابت از شما انجام بده درضمن کسی هم باخبر نشه 

من یه حاجتی داشتم خودم نتونستم انجام بدم یه خانم متدینی یه روحانی رو بهم معرفی کردند برام چله برداشت.

مامی کیا ی سابق هستم 
خیلی سخته رعایت خیلی چیزا می خ.اد

من خودم نتونستم نایب گرفتم انجام داد خداروشکر تقریبا حاجتم داره برآورده میشه البته خودم هم خیلی چیزها رو رعایت میکنم مثل نماز اول وقت صدقه .....

مامی کیا ی سابق هستم 
من خودم نتونستم نایب گرفتم انجام داد خداروشکر تقریبا حاجتم داره برآورده میشه البته خودم هم خیلی چیزه ...

چقدر خوب گلم ایشاله حاجت روا بشی. ادابش خوندم سخت بود کمی میترسم دقیق اونطور ک گفتن نتونم بجا بیارم چه کنم

من خودم نتونستم نایب گرفتم انجام داد خداروشکر تقریبا حاجتم داره برآورده میشه البته خودم هم خیلی چیزه ...

میشه بگی دقیقا خودت چیکارا کردی؟

خوشحالم که حاجت گرفتی .من نایب نمیتونم پیدا کنم برام بخونه.

2790
2778
2791
2779
2792