2777
2789

دوبار که خودم دعا توی حیاط پیدا کردم. شوهرم مدتیه خیلی زیاد به حرف برادرش و زنشه زن برادرش انگار طلسمشون کرده از بس به حرفش میکنن باعث شد شوهرمو برادرش با مادرش و خواهراش و برادراش قطع رابطه کنن . مدتیه وقتی برادرشوهر زرنگم زنگ میزنه تا از زیر زبون همسرم اتفاقات رو در بیاره تا زنگ میزنه نفسم بند میشه نفس کشیدن سخت میشه برام به دلم افتاده زنش طلسمی چیزی گرفته. چه کنم

صدقه اثر سحر از بین میبره.

دعا هم همینطور 

حرز امام جواد هم خیلی موثره.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون واقعا هست طلسممون کردن؟

احتمالش هست.

شما یه سری آیات بهتون میدم بخونید باطل میشه اثر سحر.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ممنون میشم کمکم کنید

زیاد خواندن آیت کرسی و فلق و ناس 

خواندن و نوشتن آیات 75تا 82 سوره یونس و همراه داشتن آن 

خواندن آیات 54 تاذ56 اعراف 

درخواست دعا ار اولیای واقعی خدا 

صدقه 

سوره فتح آیه 2 و 1 

سوره نصر 

روم آیه 21 

مائده آیه 23 

قمر آیه 11 و 12 

طه 25 الی 28 

کهف 99 

توبه 128 129 

هر کدام از اینها خودش به تنهایی موثره.

فقط باید با شوهرت صحبت کنی که عقلش رو به کار بندازه و مثلا گول برادرش نخوره

زیاد خواندن آیت کرسی و فلق و ناس خواندن و نوشتن آیات 75تا 82 سوره یونس و همراه داشتن آن خواندن آیات ...

جایی خوندم نوشته بود هرشب سوره بقره توی خوته پخش بشه چهل شب درسته؟

ایاتی که نوشتین هرروز باید بخونم؟

هر کدام از اینها خودش به تنهایی موثره.فقط باید با شوهرت صحبت کنی که عقلش رو به کار بندازه و مثلا گول ...

والا بی فایدست انگار چشمش رو بسته روی همه چی. برادرش و همسرش باعث دعوا و جدل بین خانوادشون شدن و همسرمو دل بد کردن نسبت به مادرش هرشب زنگ میزدن و همسرمم سمت اونا رو گرفت هرچه باهمسرم حرف زدن اون مادرته فایده نداشت. الان اون زن زرنگ و همسرش رفتن اشتی کردن و همسرمم همچنان قهره با مامانش . حالا هرشب برادرش وقتی خونه اش هست زنگ میزنه به همسرم کی میری خونه مادر. چقدر متنفرم ازشون

جایی خوندم نوشته بود هرشب سوره بقره توی خوته پخش بشه چهل شب درسته؟ایاتی که نوشتین هرروز باید بخونم؟

اونم موثره تا حدی.

هر کدوم از اینها طی روز بخون .

مثلا دقیقه صبح 

ده دقیقه ظهر 

ده دقیقه شب 

وقتی هم نمیبره

والا بی فایدست انگار چشمش رو بسته روی همه چی. برادرش و همسرش باعث دعوا و جدل بین خانوادشون شدن و همس ...

اصلا سیاست و زرنگی ندارم نمیدونم چطور روی همسرم تاثیر بگذارم

اونم موثره تا حدی.هر کدوم از اینها طی روز بخون .مثلا دقیقه صبح ده دقیقه ظهر ده دقیقه شب وقتی هم نمیب ...

میشه لطف کنین تاپیک اخرم که مربوط به خونه خریدن هست نطر بدین