2777
2789

ازتون خواهش میکنم خدا هم میگه اگه کسی برات دعا کنه حاجتت زود برآورده میشه 

امروز مامانم میخواد بره کار کنه حقوق 8 ملیون تو رستوران از فردا بابام بیکاره می‌تونه ها ولی بهونه میاره تا حالا انقد خواهر و برادر و اینا نصیحت کردن که اگه به یه عروسک این نصیحت هارو میگفتن عروسک میگفت باشه 😭😭 فرستادین لایک کنید

خواهش میکنم از ته دل دارم ذلت میکشم اما به خاطر خدا دارم تو این دنیا نفس میکشم هی به مامانم میگم چرا با این ازدواج کردی مامانم میگه مجبوری بوده مامانم با پسر عمویش ازدواج کرده عمو با پدر مامانم گفتن دیگه بده دخترت رو اونا هم دادن بابام اولا خوب بود بعدش دیگه خدا می‌دونه انقد بده که اگه به شما بگم میگین آدم آخه انقد تغییر می‌کنه خلاصه دیگه من خیلی مشکلات دارم تنها چاره ی مشکلاتم فقط پول برای پولدار شدن مون یدونه حمد و توحید خواهش میکنم من به نی نی سایت اعتماد دارم می‌دونم که میشه خوندین لایک

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان