طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3770 عنوان گوشی قشنگم 💔 127 بازدید | 13 پست حالم بده لبه گوشیم بخاطر آیینه شکسته توی کیفم پریده حالا نمیدونم چیکار کنم ببرم تعمیر یا نه اصلا خیلی ناراحت شدم بخاطر یه آیینه اینجوری شد خیلیم آسیبش جزئیه ولی دوست ندارم اینجوری گوشی دست بگیرم💔💔😭چیکار کنم نفهمیدم تاچشه یا ال سی دی یا گلس یا همش لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن 1403/11/10 | 08:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 27453 احتمالا گلس باشه ال سی دی بخاطر این موضوع نمیشکنه. ببر نشون بده برات عوض کنن زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 33577 شاید گلس شه ببر تعمیراتی اونجا عوضش میکنن الان تو دستت بکنش مشخص میشه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
غــــزل_نامداری عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 3658 گلسه هیچوقت نتونستم ادمایی ک انقد وابسته وسایل مادی ان و درک کنم خب فدای سرت صدتا گوشی ازاین بهتر ....
طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3770 گلسشه عوض کن باشه مرسی لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3770 گلسه هیچوقت نتونستم ادمایی ک انقد وابسته وسایل مادی ان و درک کنم خب فدای سرت صدتا گوشی ازاین بهتر نه خب جدید خریدم دلم سوخت بخاطر یه آیینه اینجوری شد لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3770 شاید گلس شه ببر تعمیراتی اونجا عوضش میکنن الان تو دستت بکنش مشخص میشه باشه ولی نفهمیدم چیکار کنم 😂 ولی میبرم نشون میدم لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 45193 گلسه هیچوقت نتونستم ادمایی ک انقد وابسته وسایل مادی ان و درک کنم خب فدای سرت صدتا گوشی ازاین بهتر هزینه عزیزم😏 پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3770 احتمالا گلس باشه ال سی دی بخاطر این موضوع نمیشکنه. ببر نشون بده برات عوض کنن ممنون گلم لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3770 هزینه عزیزم😏 آره دقیقا هزینه و اینکه دلت میسوزه برای وسایلی که خودت خریدی با زحمت لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 33577 باشه ولی نفهمیدم چیکار کنم 😂 ولی میبرم نشون میدم 😂😂اشکال نداره اینا همش از گرونی دم عید بودن من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
طب_سنتی_راز_سلامتی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 3770 😂😂اشکال نداره اینا همش از گرونی دم عید بودن آره شاید ولی تقصیر مامانم بود خودم حواسم همیشه هست خلاصه هزینه گذاشت رو دستم 💔😂 لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 33577 آره شاید ولی تقصیر مامانم بود خودم حواسم همیشه هست خلاصه هزینه گذاشت رو دستم 💔😂 😂😂الهی تن اش سلامت باشه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم