2777
2789
عنوان

ازدواج کردن به چی بستگی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 25 پست

من برادرم خانومش فوت کرده چهل وچهارسال سن داره خونه وماشینم داره اوندفعه رفتیم خواستگاری یه دخترخانومی که 47سالش بود یعنی سه سال ازبرادرم هم بزرگتربودولی نجابت برامون مهم بوداخلاق بخدانمیخوام تعریف بدم ولی اون خانوم گفت من ازبچه اتون نگهداری نمیکنم بزارین پیش پدرومادرتون بنظرشما منطقیه که اون بچه مادرش فوت کرده پدرشوهم ازدست بده بعضی جاها سخت گرفتن بدهستش من خودم هم موقع ازدواج شوهرم برام سرویس طلا نخرید چون نداشت ولی دوستش داشتم الان خداروشکرنمیگم همه چی داریم ولی مهم اخلاق وخونواده داربودن اونطرف هستش انشالله همه جوونامون عاقبت بخیربشن وبرن خونه بخت

گاهی انسانم آرزوست

ده سال پیش چون خونه و ماشین نداشتم هر دختری به من جواب مثبت نمی‌داد امروز که الحمدالله شرایطم خوب هست قطعا من هم نمیرم دخترهای هم دوره خودمو بگیرم که الان همشون بالای سی سال هستند ، اینو میگم که اولین ملاکتون شرایط مالی نباشه و به پشتکار و کاری بودن پسر توجه کنید .البته شرایط مالی هم مهم هست و یک پسر سی ساله باید یک چیزهایی داشته باشد. 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی اون دختر خانم خوشبخت بشن و شما هم بخت خوبی نصیبت بشه

عزیزدلم منم بزور درس خوندم یعنی باباشون فوق العاده متعصب خشک و زورگو و پیردوست بودن کلیم خواستگار داشتم رفتم سرکار ک ای کاش نمی‌رفتم بعدم با دوست برادرم ازدواج کردم که ای کاش نمیکردم

تو ازدواج فرهنگ تحصیلات شرایط اقتصادی خیلی مهمه که شکر خدا ما هیچکدوم رو هم کفو نیستیم و همسرم پر از عقده است تا جایی که لطف خانوادم پای منت میزاره و منو برای خانوادش بارها تحقیر کرده چیزی به معنای اعصاب برام نمونده ی بچه دارم وگرنه ...

من نو جامعه بودم کشور دیگه ای نرفتم ک تجربه داشته باشم ولی تو ایران واقعا تمام ارگانها و شرکت‌ها برخورد همکارها یک‌جورهایی چون همه جا رو دیدم . و واقعا زن فرسوده میشه و آسیب میبینه . ای کاش همون 17 سالگی ازدواج میکردم و الان چندتا بچه داشتم و الکی سودای برابری تو سرم نبود. و خودمو بدبخت نمیکردم دوتا خواهر مجردن کاملا امروزی دارم شاغلن مستقلن و سن 30 رو هم رد کردن و واقعا ازدواج بوقتش بهتره دختر عمم هم سنمه الان دخترش 18سالشه با شوهرش جوره و ... نه ک سختی نداشته داشته ولی انتخابش درست بوده .

من که کلن انگار طلسم شدم ی روز خوش ندیدم همش جنگیدم و واقعا خسته ام اصلا نمیدونم چی از دنیا میخام گیجم و 40 سالمه

ده سال پیش چون خونه و ماشین نداشتم هر دختری به من جواب مثبت نمی‌داد امروز که الحمدالله شرایطم خوب هس ...

چرا فکر میکنید یک دختر باید به پای شما بسوزه که تا به یک جایی برسین اونم مردای این دوره زمونه که تا پول بیاد دست شون یاد خیانت کردن میفتن

کسی که خونه پدرش حداقل امکانات داره نمیاد خودشو بدبخت تر کنه

اره برید زیر هیجده سال بگیرید اصلا با عقل جور درمیاد

✨موندم اگه من نبودم دنیا عقده هاشو سر کی خالی میکرد

من ۱۹ سالمه و ناامیدم..طبیعیه؟

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

چرا فکر میکنید یک دختر باید به پای شما بسوزه که تا به یک جایی برسین اونم مردای این دوره زمونه که تا ...

قرار نیست کسی پای کسی بسوزه قرار هست دونفره زندگی را بسازند 

و تلاش کنند منم نمیدونم شما چند سال دارید ولی خیلی از دخترهای 

دهه ۶۰ که بلند پروازی داشتند و ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۰ تا سکه برای مهریه می‌خواستند الان به چهارده تا راضی شدند اما کسی سراغشون نمیره خیلی از اون هایی هم که میرن بخاطر پول و ماشین دختر هست

الان پسرهای ده شصت با دخترهای دهه هفتاد ازدواج می‌کنند. 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
قرار نیست کسی پای کسی بسوزه قرار هست دونفره زندگی را بسازند و تلاش کنند منم نمیدونم شما چند سال داری ...

درسته باید تلاش کنند ولی زندگی مشترک بدون پشتوانه مالی به شدت سخته 

من بیست و چهار سالمه همینو میخواستم بگم انقدر دختر دهه شصتی مجرد داریم هر کی باید با هم نسل خودش ازدواج کنه وگرنه نظم جامعه بهم میریزه 

الان مردای دهه شصتی میرن دهه هشتادی میگیرن با عقل جور درنمیاد اصلا 

✨موندم اگه من نبودم دنیا عقده هاشو سر کی خالی میکرد

به خدا توکل کن و انتظاراتت را متناسب شرایطت کن ( مپلا اگه خودت قد کوتاهی یا تیپ و چهره ات معمولیه یا سواد خیلی عالی و بالا نداری نباید انتظار خوش تیپ و خوشگل و لا سواد و پولدار،  قد بلند و... داشته باشی، لذا توکل بر خدا انتظار برساس شرایط خودت باشه، بیشتر حسن اخلاق و دینداری را مد نظر قرار بده، حتما خدا وسیله سازه 

درسته باید تلاش کنند ولی زندگی مشترک بدون پشتوانه مالی به شدت سخته من بیست و چهار سالمه همینو میخواس ...

ان‌شاالله اون ها هم ازدواج خوبی کنند ولی الان پسر دهه شصتی که وضعیت خوبی داشته باشه حداقل از دخترهای دهه هفتادی می‌گیره 

اکثر دختر های دهه شصت موقعیت های خوبی برای ازدواج داشتند که استفاده نکردند .