2777
2789
عنوان

نیازمند ضامن وام ازدواج

800 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

ما به یک ضامن رسمی برای ضامن دوم نیاز داریم خیلی خیلی فوریه....

مهلتمون داره تموم میشه و انقدر این موضوع تنش ایجاد کرده که داره زندگیمون از هم میپاشه.

شیرینی هم محفوظه برای هر نفرمون ۱۵ تومن شیرینی میدیم 

ضامن جفتمون بشه ۳۰ تومن بعد از پرداخت وام برای جبران زحمات میدیم. برای ضمانت هم سفته میدیم

لطفا اگر خودتون هم شرایط ضمانت ندارید به دوست و آشنا معرفی کنین یه گره ای از زندگی ما باز شه...

۸ ماهه عقد کردیم مثل چی دنبال وام دوییدیم زندگیمون داره خراب میشه دیگه....

مگه اینجا دفتر خونست؟

خواهر جان هیچکس اینجا اعتماد نمیکنه بجاش برو تو دیوار اگهی کن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریبا دیگه کارمندا فقط برای همکار خودشون و فامیل درجه یکشون میتونن ضامن بشن

ثانیا هیچ ادم عاقلی ضامن غریبه نمیشه  ب خودت زحمت نده 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

عزیزم ضمانت شامل حال کسیه که میشناسی نه غریبه ها ،بعدشم‌همون آشنا و فامیل هم پرداخت نکنن ضامن بیچاره میشه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
مگه اینجا دفتر خونست؟خواهر جان هیچکس اینجا اعتماد نمیکنه بجاش برو تو دیوار اگهی کن

عزیزم توی دیوار همه یا دنبال شراکتن یا خرید وام

کسایی هم که ضمانت میکنن ده درصد وام رو میگیرن 

که این خیلی رقم بالاییه ما برای شروع زندگی نمیتونیم از یه مبلغی بیشتر هزینه کنیم و ۲۰ درصد واممونو بدیم برای ضامن 

اگر کمکی ازتون برنمیاد کنایه هم نزنید 

عزیزم توی دیوار همه یا دنبال شراکتن یا خرید وامکسایی هم که ضمانت میکنن ده درصد وام رو میگیرن که این ...

کنایه ایی در کار نبود اولا

بعدم خب کسی عاشق چشم و ابرو ادم نمیشه ک بیاد ضامن بشه

انشالله ک موفق باشید

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

زندگی که بخاطر واک داره میپاشهبزار بپاشه

قضاوت نکنین توروخدا

فشار خانواده ها اعصاب و روان نزاشته برامون 

منو همسرم طوری از این شرایط خسته شدیم که کم کم داریم از ازدواجمون هم زده میشیم

تقریبا دیگه کارمندا فقط برای همکار خودشون و فامیل درجه یکشون میتونن ضامن بشنثانیا هیچ ادم عاقلی ضامن ...

شوهر من این کارو کرد به خدا حتی یه قسطم نداده بودن نمیدونم بانک چطور به ما اطلاع نداده بود بعد چهارسال گندش درومد بدهکار بانکی شد جلو حسابشو میخواستن ببندن اصلا یه وضعی بود آخر سری که طرف با زور و بدبختی وامو پرداخت کرد حتی یه تشکر خشک و خالی یا یه معذرت خواهیم از ما نکرد

شوهر من این کارو کرد به خدا حتی یه قسطم نداده بودن نمیدونم بانک چطور به ما اطلاع نداده بود بعد چهارس ...

اره اصلا انگار ضامن وظیفش پرداخت قسطه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست