2777
2789
عنوان

به یک نفر قرض ندادم پشیمونم

105 بازدید | 17 پست

خانوما من ۲۸سالمه ،کل دارایی پس انداز و طلا ک دارم یک میلیارده با اون و کمک های پدرم میخام اقامت عمان یا قطر اگر خدا بخاد بگیرم 

بایکی هم تو رابطه بودم ک تو کارش شکست خورده ازم پول خاست خودشم میدونست میخام مهاجرت کنم 

اول گفتم دارم گفت تا ۶ماه پس میدم گفت باشه 

بعدش ندادم ،ازم خیلی سرد شده کلا رابطمون بین زمین هواس 

یه روز پول،یه روز اختلاف سنی...بهونه میاره 

بنظرتون کات کنم باهاش؟یا پول بدم یکسال دیگه ب مهاجرت فکر کنم؟

آدم مطمئنی هست پولم میدونم پس میده

پولتو پس نمیده تو هم احمق نشو و بهش نده مردم چک و سفته و هرجور مدارکی بخوای دارن نمیتونن پولشو پس بگیرن. 

بعدش باید بری گداییشو کنی برای پول خودت تا شاید ذره ای پس بده

بعدم کسی که بخاطر پول رابطش باهات کم میشع، فقط بخاطر همون پوله فعلا دورته عزیزم

پولو گرفت دیگه کلا خداحافظ

پولتو پس نمیده تو هم احمق نشو و بهش نده مردم چک و سفته و هرجور مدارکی بخوای دارن نمیتونن پولشو پس بگ ...

میگه بیا خونه بزنم ب نامت 

میگم خب همون خونه رو بفروش دیگه،میگه نه یادگار پدرم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نعععع چرا میگی مطمئنه؟ یک درصد فقط یک درصد فک کن نده بهت چی میشه؟؟کم اطرافیان ضربه خوردن بابت این داستان؟بعدم اگر اون ادم اینقد بی درکه ک شرایطت درک نکنه خودشو جات نزاره ببینه ایا خودش تو این مرحله کل داراییش یکماه فقط میداد بهت ؟ک نمیداد 

ایقد ساده انگار نباش نزار ضربه بخوری دلت بشکنه یه عمر نتونی پاشی زخمش بمونه

نعععع چرا میگی مطمئنه؟ یک درصد فقط یک درصد فک کن نده بهت چی میشه؟؟کم اطرافیان ضربه خوردن بابت این دا ...

این ادم اگ اینقدر بی درکه ب چه دردت میخوره اگ میخواد بره نچسب بهش بزار خودش با سطح شعور خودش انتخاب کنه 

رفیق اولش اومدم مسخره بازی در بیارم و این حرفا

ولی وقتی خوندم گفتم بزار تجربه مو بهت بگم

پولی که قرض دادی رو رفته بدون حتی به معتبر ترین ادم چک و ضمانتش رو برگه کاغذ واقعا واقعا این اشتباهو نکن دوره حالا هر کی پول خواس اول خودتو در نظر بگیر تو مسائل مالی خود خواه باشین اگه زیاد داشتین بعد اطرافیان اگه ایم کارو کنی مهاجرتت تمومه

و خود طرف داره داد میزنه که اقا من پول برام از تو مهم تره دنبال چی میگردی

کاش حرفامو با دقت و چند بار بخونی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

این ادم اگ اینقدر بی درکه ب چه دردت میخوره اگ میخواد بره نچسب بهش بزار خودش با سطح شعور خودش انتخاب ...

فقط میدونم بشدت دوسش دارم 

از داستان بعد جدایی میترسم ک بدون اون نتونم

میگه بیا خونه بزنم ب نامت میگم خب همون خونه رو بفروش دیگه،میگه نه یادگار پدرم هست

شااااید میگم شاید بردت محضر وکالت داد بهت بعد فرداش رفت وکالت باطل کرد فرداش نه دوماه 

خوده سند تک برگ بنام زدن راحت نیس داستان مالیات و مراحل قانونی و اینا ک هر کس وارد پروسه اش نمیشه مگ ک واقعا بفروشه دیگ 

رفیق اولش اومدم مسخره بازی در بیارم و این حرفاولی وقتی خوندم گفتم بزار تجربه مو بهت بگمپولی که قرض د ...

میگه بعد ۶ماه با هم ب رفتن فکر کنیم 

یکی پولش بالا کشیده میگه ازش میگیرم بهت میدم 

حرفات برام قابل درک و باارزش هست بخاطر همین نظرتون پرسیدم،انگار این دوس داشتن شده نقطه ضعف منو دودل کرده 

و خانواده نمیدونن بااین فرد در ارتباطم هیچ مشورتی نمیتونم باهاشون بکنم 

رفیق اولش اومدم مسخره بازی در بیارم و این حرفاولی وقتی خوندم گفتم بزار تجربه مو بهت بگمپولی که قرض د ...

خیلی دلم برا جنس زن ک تو وجودش اینقدر احساسات و سادگی هست میسوزه و این جنس مرد با ضربه و خودخواهی و جرقه هاش باید یکم ب خودمون بیارتمون بخدا سر همین داستان درگیر دادگاهم طرفم داخله ولی هیچی همچنان میریم میایم پولمونم ارزشش شد یک سوم تا اون روزی ک دادیمش

شااااید میگم شاید بردت محضر وکالت داد بهت بعد فرداش رفت وکالت باطل کرد فرداش نه دوماه خوده سند تک بر ...

بقول دوستم این فقط میخاد ازت بکنه،بعدشم ک دستت جایی بند نیست!

خیلی دلم برا جنس زن ک تو وجودش اینقدر احساسات و سادگی هست میسوزه و این جنس مرد با ضربه و خودخواهی و ...

واقعا سراین ک مردا رو بشناسی هیچ تحصیلاتی کافی نیست .من خودم اگر ۲ تا۲تا نمیکردم نمیتونستم این پول جمع کنم ولی الان بخاطر دوس داشتن میخام ب بادش بدم 

خودمم میفهمم کارم چقد اشتباهه ولی چرا بهش فکر میکنم نمیدونم 

واقعا سراین ک مردا رو بشناسی هیچ تحصیلاتی کافی نیست .من خودم اگر ۲ تا۲تا نمیکردم نمیتونستم این پول ج ...

این ادم اصلا انسان و عالی هم ک باشه همونطور ک پول خودش ب باد داده ب هرعلتی شاید پول تو هم بده بعد بازم بخاطر دلت و مظلوم نماییش نتونی بری سراغ خونش بعدم ادم وقتی تو همچین شزایط حادی گیر کرده خونه نگه داستن چ معنی داره شما خودت بودی جاش چیکار میکردی 

من وقتی فک میکنم بهش تحت هیچ شوایطی نمیتونسم همچین درخواستی از طرف مقابلم بکنم 

واقعا سراین ک مردا رو بشناسی هیچ تحصیلاتی کافی نیست .من خودم اگر ۲ تا۲تا نمیکردم نمیتونستم این پول ج ...

بعد میترسی بره  مگ الان تو مرحله اشنایی نیسی بزار بشناسیش دیگ  ببین بااین درخواست غیرمنطقیش چقد پرتوقع هس چقد بی درکه چقد خودخواهه چقد توان نه شنیدن نداره