2777
2789
عنوان

خدایا خودت دیدی امشب بر من چی گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 21 پست

ببین شما وظیفه انسانی خودت رو انجام دادی ولی من بعد اونه که باید دنبال تو بیافته 

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دستشو بوسیدی ب هر دلیل نباید اینکارو میکردی دوم نباید دیگه برات مهم میبود بد رفتار میکرد توام م ...

متاسفانه وقتی در موقعیت قرار می‌گیرم بیش از حد صلح طلب واقع میشم... احساس میکنم برای برقراری صلح توی دنیا باید هر کاری کنم ..کافیه دو نفر از هم دلگیر باشن من خودمو موظف می‌دونم همش بینشونو آشتی بدم... نمی‌دونم چیکار کنم واقعا از خودم بیزارم

من دنبال دعا نویس واقعی و کار درست تضمینی ام کسی سراغ داره؟!

خودت بنویس از نت 

ولی طلسم شکنی و از این جوراب باشه نمی دونم

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

خیلی حالم بده ، از خودم متنفرم ... چی میشد منم گینه ای بودم چی میشد منم بلد باشم دل بشکنم ... از مام ...

بحث کینه نیست 

من یه بار رفتم تو یه مجلس جاریمو خپاهر شوهرم کنار هم بودن با همه دست دادم سلام کردم رسیدم به جاریم جواب نداد   الکی بیخودی 

منم رد شدم رفتم بعدی بعدی 

بعدم تا اخر مجلس باهاش حرف نزدم  و کلا دیگه تا چند ماه باهاش صحبت نکردم    مادر شوهرم اومد گفت بیا اشتی کن گفتم به هیچ‌عنوان اون به من بی احترامی کرد    اونم گفته بود نه فلانی به من سلام نکرد که خواهر شوهرم پشتم در اومد 

خلاصه من دیگه با اینا رفت و امد نکردم 

تا پدر شوهرم اومد گفت شما مثل خواهرین اشتی کنین  گفتم ما قهر نیستیم حرفی نداریم منم خواهر نمیخوام دستتون درد نکنه 

خلاصه مجبورمون کرد رو بوسی کنیم     ولی بعد اون یاد گرفتم فقط حفظ ظاهر کنم باهاش و تمام ،  تو مهمونی و ... فقط میبینمش و سلام احوال پرسی ساده داریم