2777
2789
عنوان

بعنوان یک فارسی زبان

74 بازدید | 12 پست

اول از همه بگم همه جای ایران با هر قشر و زبونی یک ملت هستیم و همه جا خاک ایران هست و با یک شرایط و قانون داریم زندگی می‌کنیم 

خودم دانشگاه تبریز درس خوندم ۴سال پیش ترک ها زندگی کردم ک میتونم بگم اصالت و فرهنگ عالی 

تبریز شهر بسیار تمیز پاک زیبا هست ک برید میدونید اصالت ازش میباره 

شهر خودم عالی پایتخت نشینم و بسیار دوسش دارم 

ولی میرم اینستا این بازی تراکتور و پرسپولیس تمومی نداره 

آقا برد باخت اونا چی میکنه تو جیب ما 

فقط فحش ناسزا تحقیر توهین 

ترک ب فارس ،فارس ب ترک 

یعنی چی آخه چرا اینقد نژاد پرست شدیم 

واقعا برا ایران نگرانم روز ب روز بدتر میشه 

بیشتر میفهمم ک مهاجرت بهترین گزینه است 

همه اش عالی بود جز آخرش نژادپرستی همه جا هست چه برسه خارجی هم باشی 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیرپوست این جامعه ظاهرا شدید نژاد پرستی جریان داره

همه چی عادیه تا وقتی که فقط یه بهونه جور شه یه حرف بیاد وسط و یه عالمه نژادپرستی میبینی

نژادپرستی که فقط در حق سیاه پوست تو کشورهای خارج نیست

همین که روستایی بودن رو شهرستانی بودن رو فلان قومیت رو فلان رنگ‌پوست رو فلان ملیت رو تحقیر کنی تخریب کنی توهین کنی بی‌احترامی کنی نژادپرستیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همه اش عالی بود جز آخرش نژادپرستی همه جا هست چه برسه خارجی هم باشی

خب چون همه جا ممکنه اتفاق بیوفته دلیل نمیشه ازش انتقاد نشه که 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه سوالی دارممیگن ترک های تبریز با غیر ترک رفتار درستی ندارندرسته؟

نه کاملا اشتباهه 

بسیار شریف و مهربان هستن ،رفتار بدی ازشون ندیدم خیلی هم کمک کردن منو ،زبانشون بلد نبودم شهرشون بلد نبودم کاری کردن احساس غریبی نکنم

شهر بسیار امنی هست خیییییلی کم افغان و گدا خیابانی داره انگشت شمار شاید باشه 

دیگه کشورهای جز ایران با این مسئله کنار اومدن همه از هر قشری انسانیم

متاسفانه اونجا بدترن از کسایی که رفتن شنیدم 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️