2777
2789
اون که جیش کرد و فرش رو باید بشوری پس سخت نگیر. اوایل طبیعیه این اتفاقهرچی بیشتر سخت بگیری بیشتر بهش ...

آخه خیلی به زور و بدبختی دستشویی میاد شاید آماده نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه خواهرم قبل ۳سالگی روزا پوششگ نمیشد فقط شبا برای احتیاط چون بچه کاملا حرف میزنه نیازی ب پوشک نیس ...

بچه من تاخیر کلامی داره ولی کلا نمیاد دستشویی لج می کنه

عزیزم باید ببریش حموم. براش شعر بخونی، تو حموم بازی کنی . اگه نمیره واسش توالت فرنگی بخری بزاری خونه. وقتی جیش کرد عصبانی نشی. قلقشو پیدا کنی. مثلا پسر من با مسابقه میرفت دستشویی. مسابقه میدادیم که کی اول میشه و هزار راه دیگه

من سه تا پسر بزرگ کردم سه تاشونم وقتی از پوشک گرفتم که خودشون به زبون اومدن که مامان اینو دیگه نزن🤭

چون به شدت معتقدم اگه زودتر گرفته بشه جیغ هایی که تا یاد بگیره سرش میکشیم ترسی که در وجودش میمونه به شدت برای آیندش بده

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

عزیزم باید ببریش حموم. براش شعر بخونی، تو حموم بازی کنی . اگه نمیره واسش توالت فرنگی بخری بزاری خونه ...

گفتم ببریش حموم. چون تو دستشویی دستشون رو به همه جا میزنن بدتر عصبانی میشی 

واسه همین میگم ببریش حموم

آخه خیلی به زور و بدبختی دستشویی میاد شاید آماده نیست

اماده بودن یه بحثه کنترلگری یه بحث دیگه

هر بچه ای از ۲جهت کنترل میشه درونی و بیرونی. هرچی کنترلر بیرونی فعال‌تر باشه کنترلگر درون ساکت تر میشه

اینکه شما مدام ازش بپرسی جیش داری یا نه یا بخوای ببریش wc باعث میشه خودش توجهی نکنه که زمانش کی هست . طبیعیه خودشو خیس کنه. شما دیگه نپرس خودش میگه